Bik

najvecji horoskop 2018

BIK

LETNI HOROSKOP 2019

Leto 2019 bo tudi vam dalo veliko energije, vendar pozor kot bo energija prišla bo hitro odšla sploh pa, če jo boste porabljali za nesmiselne stvari. Premišljeno porabljajte svoj čas na ljudeh in stvareh.

To leto bo pravo, da naredite vtis na druge, mogoče celo postanete komu vzor. Naklonjeni vam bodo vsi, še posebej tisti, katerih naklonjenost potrebujete. Ne bojte se prevzeti večje odgovornosti, pa naj bo to v službi ali privatnem življenju.

Sami veste, da ste biki zelo vztrajni ko greste proti svojemu cilju. To leto seveda ne bo stvari, ki bi vas lahko ustavila. Radi boste obdržali ljudi v svoji družbi, ne boste želeli biti sami. Nekdo bo pomislil, da ste mogoče malo posesivni vendar taki boste. Enako bo s stvarmi, na trenutke boste delovali kot materialist.

To leto bo kar naklonjeno ljubezni! Ljubezen bo na trenutke celo dominirala nad vašim življenjem. Če ste vezani se bodo stvari nadaljevale kot so se, občasno boste primešali malo več strasti. Mogoče je, da preidete na naslednjo stopnjo (zaroka, poroka).

Seveda, če ste tipičen bik se boste morali malo bolj izražati in jasno uveljaviti svojo voljo. Če niste v vezi bi bilo to leto odlično, da se komu poskusite približati.

Hodite na mesta, ki vas navdajajo s prijetnimi občutki, mesta kjer uživate in se začutite. Spoznavajte nove ljudi, s tem pa boste pridobivali nove izkušnje in informacije, morda vas začne zanimati čisto drug hobi.

Kariera Bik

To leto lahko vaše profesionalno življenje postane malce oteženo. Občasno vas bodo navdajali vedno močnejši občutki, da se vaši nadrejeni ali vaši poslovni partnerji motijo. Če bi radi nekomu povedali kaj si mislite se potrudite, da ga ne užalite. V splošnem bo to leto sigurno delovno na kariernem področju.

Finance Bik

Čeprav ni videti težav na finančnem področju, raje varčujte, ker boste le tako na dolgi rok dosegli kar si želite. Na začetku vam bo težko vendar sami veste, če se potrudite lahko dosežete vse.

Zdravje Bik

Zdravje bikov v letu 2019 bo sicer dobro, vendar bi bilo vredno premisliti o svoji prehrani, le tako bo vaša energija ostajala dlje časa.

Če boste jedli kot je treba, boste lažje nadomestili energijo. Proti koncu leta pa vam žal nobena hrana ne bo nadomestila energije. To bo odraz trdega dela med letom.

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije

 

  • Odličen horoskop
5
Sending
User Review
0 (0 votes)