Sanjski simboli Č


Čaj
Piti čaj – kmalu boste v prijetni družbi. Sanje o pitju zdravilnega čaja pomenijo da boste kmalu zboleli. Kuhanje čaja pa vam napoveduje nepričakovan stik s starim prijateljem.
Čakalnica
Vaše sanje o tem da vidite čakalnico – doživeli boste neuspeh v službi. Biti v čakalnici – vaše potrpljenje bo bogato obrodilo, vaše ljubezenske želje se bodo izpolnile.
Čakati nekoga
Sprejeli boste dobro vest.
ČAPLJA
Kadar sanjate o čaplji se morate paziti nesreče. Sanje o tem da ubijete čapljo pa označujejo prihajajočo izgubo.
ČAROVNIJA
Če je bila del vaših sanj čarovnija boste doživeli nepričakovane spremembe v družini.
ČAROVNIK
Sanje o čarovniku pomenijo da imate dobre prijatelje. V primeru da ste čarovnik v sanjah vi se okrog vas pletejo neke spletke.
ČASOPIS
Sanje o kupovanju časopisa prinašajo hude skrbi. Brati časopis – pomen sanj je v prihajajočih dobrih novicah. Sežiganje časopisa pa pomeni da boste zašli v težave zaradi svoje lastne napake.
ČAST
Razlaga sanj, v katerih ste komu izkazovali čast – doživeli boste ponižanje. So čast izkazovali vam? Pomen sanj je v zlobi, ki jo boste občutili, ker vas bodo obrekovali.
ČEBELE
Pridne čebele v sanjah lahko označujejo vaše dosedanje življenje. Lahko da uživate v tem da ste polno zaposleni, najbrž pa trošite preveč energije za rezultate ki jih dosegate.
Čebela ki vam v sanjah brenči okrog ušes pa razlaga da morda niste na tekočem z neko pomembno zadevo.
Videti čebelo v sanjah – sreča gre z vami z ramo ob rami. Čebela v satovju – veliko bogastvo se vam obeta, marljivo delajte. Sanje o roju čebel – kmalu boste dobili precej obiskov, prinesli bodo tudi darila. Opazovati čebele – trenutno imate nekaj težav, a so vaši obeti za prihodnost zelo dobri. Pomen sanj o ubijanju čebel – nesreča in revščina se vam napovedujeta. Morda pa vas je v sanjah čebela pičila? Neprijeten, a zelo pomemben dogodek vas čaka; morali se boste odločiti o zelo pomembni zadevi.
ČEBER
Sanje o čebru pomenijo uspeh pri delu. Velik čeber v sanjah razlaga o bogastvu. Sanje o majhnem čebričku pa sporočajo da bo vaša nagrada za ves trud zelo pičla.
ČEBULA
Čebula v sanjah napoveduje žalost in jok. Jesti čebulo – nek vaš nedavni postopek bo imel nepredvideno slabe posledice. Sanje o rezanju čebule – neprijetnosti v službi. Sajenje čebule – obkroženi ste z zlobnimi ljudmi. Pobiranje čebule – sanje napovedujejo da se boste kesali.
ČEK
Ne posojajte svojega denarja, težko ga boste dobili nazaj.
ČELADA
Sanje vam sporočajo da se vam bo zgodil nek pretep.
ČELJUST
Spustili ste se v nevarno dogodivščino če sanjate o čeljusti kake divje živali. Čeljust udomačene živali – nenadoma boste šli na zanimivo pot.
ČELO
sanje v katerih imate visoko čelo – vsi vaši načrti bodo izpolnjeni.
ČEP
V sanjah vam mašijo usta. Zato molčite!
ČER
Sanje o čeri v morju obetajo da se boste razšli s prijateljem. Če ste na čeri sredi morja stali boste premagali svoje sovražnike.
ČESEN
Sanje o česnu obetajo žalost.
ČESTITKA
Dati čestitko – veselje in zabava. Dobiti čestitko – pazite se obrekovanja.
ČETRTEK
Lepa bodočnost je pred vami.
ČEVELJ
sanje o tem da vidite en čevelj – nekdo vas bo prevaral. Pretesni čevlji – ločitev od ljubljene osebe. Novi čevlji – pazite se bolezni in poškodb nog. Razlaga za strgane čevlje – težave v bližnji prihodnosti. Kupovati čevlje – imeli boste nepričakovan izdatek. Sanje o darovanju čevljev – maščevala se vam bo vaša neobzirnost do okolice. Izdelovati čevlje – imeli boste denarno izgubo. Če vam čevlji razpadajo na nogah – krivda na vaši strani za izgubljeno ljubezen. Sanje v katerih obuvate nove čevlje – pričakujete lahko veliko srečo ki se bo razvila iz neke prijetne situacije. Nositi stare čevlje – pazite se prevare!
ČEVLJI
Ženski čevlji v sanjah predstavljajo seksualni simbol. Nov par čevljev ki ga kupujete v sanjah je lahko v zvezi z nekim vašim razvijajočim se odnosom.
ČIPKE
Sanje o čipkah napovedujejo nepričakovan dobitek. V primeru da izdelujete čipke pa boste živeli v pomanjkanju.
ČIŠČENJE NEČESA
Neprijetnosti in skrbi.
ČITANJE
Sanje o tem da čitate pismo ali rokopis – dobitek. Branje časopisa – uspeli boste v življenju. Knjiga ki jo v sanjah prebirate – morali bi se naučiti nečesa kar vam bo koristilo v življenju. Lahko pa v sanjah nekomu čitate na glas; v tem primeru boste nagrajeni za svoje delo.
ČIVKANJE
Izpolnila se vam bo neka želja. Slišati čivkanje in videti ptico – sprejeli boste nepričakovano informacijo ki vam bo pomagala k dobitku. Slišati čivkanje, pa ne videti ptice – sprejeli boste neprijetne novice.
ČLEN V VERIGI
Sanje o tem da ste člen verige sporočajo da imate dobre in zveste prijatelje. Strgan, zlomljen člen razlaga o vesti, ki vas grize zaradi neizpolnjenih obveznosti. Pomen sanj o tem da poskušate pretrgati člen vi – za daljši čas se boste poslovili od prijateljev.
ČLENEK
Poškodba členka na roki ali nogi v sanjah – pričakujte denarne težave.
ČLOVEK
Neznan moški v vaših sanjah napoveduje da boste uspešni v novem poslu.
ČOKOLADA
Piti vročo čokolado – čast in slava. Sanje o tem da si želite čokolade, pa je ne morete dobiti – težave.
ČOLN
Če sanjate o čolnu bodite pozorni – v nevarnosti ste! Voziti se v čolnu – uspeh pri delu. Napolnjen, natovorjen čoln – pred vami je lakota, revščina. Sanje o čolnu polnem vode govorijo o bolezni. Pasti iz čolna v vodo – imeli boste izgubo. Čoln ki tone vam razlaga o ljubezenskih težavah. Končali boste svojo sedanjo zvezo in boste zaradi tega zelo potrti. Sanje o čolnu v viharju – srečen konec.
ČOPIČ
Sanje o čopiču povejo da se ponavljate.
ČREDA
Sanje vam očitajo da premalo mislite s svojo glavo.
ČREDA KONJ
razlaga o bogatvu ki ga boste ustvarili.
ČREPINJE
Vaše sanje o boljšem življenju so težko uresničljive. Boste pa dobrega zdravja. Razbite črepinje napovedujejo solze. Če padajo črepinje s strehe – vas čaka dobitek ali dediščina, pa tudi prepir s sodelavci. Pospravljanje črepinj – napredovanje v službi.Č
Sanje o črepinjah sicer razlagajo o vaši nestanovitni sreči.
ČREVA
Videti čreva – usph in veselje zaradi nepričakovanega dobitka. Če vidite svoja čreva, črevesje – vse vaše početje bo obelodanjeno, razkrito.
ČRIČEK
Videti črička – nekaj slabega , neprijetnega se pripravlja. Slišati črička – prijetno presenečenje, dobili boste denar.
ČRNA BARVA
Žalost in solze zaradi dogodka ki bo sledil. Če v sanjah nosite črno v znak žalovanja pa vas čaka sreča.
ČRTA
Pričakujte glas od osebe ki vam je ljuba; vaše želje se žal ne bodo izpolnile.
ČRV
Črvi – veselje. Videti črva – kljub sovražnikom in zahtevnem projektu ki je pred vami boste mirni in srečni. Črv v telesu, črv ki vrta – imate skrivnost ki vas obremenjuje. Jesti črve – pazite se da vam nečesa ne podtaknejo. Izkopavati črve iz zemlje – vašim težavam se bliža konec.
ČUDAK
v sanjah razlaga o tem da boste ljubosumni.
ČUDEŽ
v vaših sanjah je napoved revščine . Lahko pa je odsev nenavadnega dogodka ki ste ga doživeli.
ČUDITI SE
Neka zadeva se ne bo dobro izšla.
ČUTARA
Ako v sanjah vidite čutaro – veselje. Posebno če je čutara polna boste ob tem doživeli še povabilo na neko praznovanje. Prazna čutarica seveda pomeni neprijetnosti in težave.
ČUVAJ
Pazite se tatov! Sanje se lahko nanašajo na vaše razpoloženje ki je strogo kontrolirano.