Sanjski simboli črka c


 

Carina
Potegnili vas bodo v nek prepir.
Carinik
Videti ga – neprijetnosti in težave. Biti carinik – zaželeli si boste maščevati se nekomu. Ne popuščajte svojim trenutnim občutkom, ker se lahko znajdete v težavah. Plačati cariniku carino IPD. – nepredvideni stroški.
Cesar
Videti cesarja – pričakujte da vas bodo občudovali in častili. Videti cesarico – napredek v službi. Videti mladega cesarjevega naslednika – ne bodite preveč velikodušni! V primeru da ste cesar vi osebno – imate o sebi zelo visoko mišljenje, žal pa drugi o vas ne mislijo tako.
Cement
Cement predvideva trdno prijateljstvo ali pa nastanek družine in sklepanje zakonske zveze.
Cena
Sanje vas opozarjajo na ceno ki jo morate plačevati za neko svojo obveznost. Nizka cena govori o podcenjevanju – bodisi sebe ali koga drugega.
Cenik
Sprejeli boste neprijetne novice.
Cerkev
Gre za povezavo z vašimi duševnimi počutji. Mogoče boste napredovali če boste bolj zaupali vase. Lahko da potrebujete močnejšo podporo na vaši poti. Lahko pa bi se tudi radi nekomu zaupali, ali pa sanjate o tem da bi vam moralo biti odpuščeno. izstopanje iz cerkve je znak umirjenosti, pomirjenosti.
Cesta
Ozka – revščina. Široka – sreča in veselje. Ovinkasta – povabili vas bodo v neko družbo. Popravljati cesto – težki trenutki. Dolga in čista cesta – sreča prihaja od daleč. Hoditi po cesti – uspeh pri delu.
Cev
Videti cev – nastopile bodo spremembe na bolje v vašem čustvenem življenju. Držati cev v roki – imate majhno korist od vašega trenutnega posla.
Cigan
Pazite se hinavcev!
Ciganka
Videti ciganko – vaša skrivnost bo razkrita. Pogovarjati se s ciganko – pazite se vaše lastne dvoličnosti. Lahko da se obrne proti vam.
Cigara
Videti cigaro – profitirali boste nezasluženo. Cigara ki gori odložena v pepelniku – izogibajte se neki želji ker se vam ne bo uresničila. Ogorek cigare – dobili boste darilo. Kaditi cigaro – zdravje.
Cigareta
Videti cigareto – izguba. Kaditi cigareto – okradeni boste. Ponujati komu cigareto – vaša darežljivost se vam bo izplačala. Dobiti od koga cigareto – imate zveste, dobre prijatelje.
Ciganski Šotor
Bodite previdni, pazite se tatov.
Cilinder
Sprejeli boste zelo neprijetne novice.
Cilj
Če pred seboj vidite cilj – vas pričakuje uspeh v ljubezni. Prihod na cilj – bodite pozorni na prevaro ki vam grozi.

Ciljati, meriti

Čaka vas trdo, mukotrpno delo.
Cimet
Jesti cimet – dobili boste nepričakovano darilo.
Cink
V družini bo zavladala velika zadovoljnost nad zagotovljeno mirno prihodnostjo.
Cipresa
v sanjah razlaga o tem da boste žalostni po lastni napaki.
Cirkus
Če je bila v cirkusu množica izvajalcev, artistov – potem se v vašem življenju trenutno preveč dogaja. Mogoče se obnašate preveč klovnovsko. Lahko pa ste v nevarnosti, če ste hodili v sanjah po vrvi. Prazen cirkus – izvlekli se boste iz težav.
Cunja
Veliko dela vas čaka če se je v sanjah pojavila cunja. Cunja ki ste jo dobili v sanjah v dar razlaga o uspešnem reševanju obstoječega problema. Strgana cunja – pomen sanj je v tem primeru v denarni izgubi in revščini.
Cunje
Lahko da vam sanje sporočajo da bi se morali začeti oblačiti lepše, bolj pozorno. Lahko pa vam manjka samospoštovanja in boste s takim načinom življenja kot ga imate sedaj končali izžeti kot cunja.
Cvetje
Belo cvetje – smrt. Rdeče cvetje – ozdravljenje. Ovenelo cvetje – bolezen. Sajenje cvetja – dobili boste nepričakovan denar. Če cvetje sadite vi osebno – dolgotrajno prijateljstvo bo preraslo v ljubezen. Nabirati cvetje – čast. Če ga nabirate vi osebno so pred vami nove dogodivščine, morda pa tudi začetek nove ljubezni. pohojati cvetje – izgubili boste še zadnje upanje. Okrasiti se s cvetjem – minljivo veselje. Dobiti cvetje v dar – veselje. Ovohavati cvetje – imeli boste glavobol in težave v službi.
Cvetenje
Cvetenje pozimi – lakota. Cvetenje trhle veje – za
Cvetličarna
Minljive težave.
Cvrtne
Nepričakovano srečanje vas bo spravilo v dobro voljo , če so bile sanje polne cvrtja.

Oglejte si še