Sanjski simbol H


HAREM
“Bodite previdni!” vas opozarjajo sanje če se je v njih pojavil harem.
HARFA
Sanje o harfi lahko pomenijo da ves čas “brenkate” eno in isto. premislite o tem. Lahko pa vam ta instrument razlaga o zavisti ki so je zaradi vas nekateri polni.
HARMONIJA
Vaše življenje je en sam užitek; harmonija v sanjah je odraz vsestranskega miru in zadovoljnosti v budnem stanju.
HARMONIKA
Če ste igrali harmoniko sanje zaznavajo da ste po naravi vesel človek. Razlaga za to da ste harmoniko samo videli, ne pa nanjo igrali – slab posel boste sklenili.
HČI
Sanje o hčeri imajo več pomenov. Ena razlaga je da vam sanje sporočajo vašo zatajevano željo po ženskem potomstvu. Sanje lahko tudi projecirajo žensko plat vaše osebnosti. Morda pa vam v resničnem življenju hči ostro nasprotuje glede nečesa? Premislite. Sanje pa vam lahko tudi sporočajo da boste imeli nepredvidene izdatke.
HIMNA
Himna na kaki prireditvi v sanje vstopi kadar nekdo v resnici dela vam v prid. lepo bi bilo če bi se mu zahvalili.
HINAVSTVO
Sanje lahko nakazujejo da ste v zmoti glede določene osebe, morda tudi v zvezi s sabo. Morda je tak sen razlaga za vaše opravičevanje glede neke zmotne odločitve. Lahko pa vas sanje opozarjajo na to da dolgo ne boste prikrivali neke zadeve.
HIPNOZA
Je v vaše sanje “zašel” hipnotizer?  Razlaga za take sanje je v obilici prevarantov v vaši okolici. Bodite pozorni.
HIPODROM
Mlajša oseba poskuša zapeljati vašega partnerja/ko če so vas sanje obdarile z nastopom na hipodromu. Razlaga za opazovanje dogajanja na hipodromu s tribun pa so vaši bodoči propadli projekti.
HISTERIJA
Sanje vam sugerirajo da se izogibajte stresnim in problematičnim situacijam, posebej takim na delovnem mestu.
HIŠA
Sanjska hiša lahko pomeni vašo osebnost. Ste bili nad njo navdušeni, je bila stara, vegasta? Je bila opremljena? Sanje vam razlagajo kako ste zadovoljni z življenjem. Morda ste nenadoma odkrili v hiši nove prostore? Najverjetnejša razlaga za take sanje so nekatere nove zadeve v življenju, novi projekti, novi ljudje. Sanje o hiši – dopust poln ugodja je pred vami. Podrta hiša – bolezen. Hiša ki v sanjah gori – veselje. Sanje o kupovanju hiše – blagostanje. Če ste sanjali o tem da hišo prodajate boste najbrž pri nečem neuspešni. Sanje o grajenju hiše – uspeh in napredovanje. Rušenje hiše – napredovanje cele družine.
HIŠNA POMOČNICA
Sanje o hišni pomočnici bodo imele za posledico skrbi in prepire v družini.
HIŠNA VRATA
Odprta hišna vrata v sanjah razlagajo da vas bodo prijatelji prisrčno sprejeli. Zaprta vrata pa napovedujejo kontakt z zelo neprijetnimi ljudmi.
HIŠNI PRAG
So se vaše sanje dogajale na hišnem pragu? Radi bi imeli svoj dom.
HIŠNIK
Najbrž vam je v budnem stanju naložena kaka odgovornost. Sanje lahko ponujajo razlago za vaš službeni položaj, morda družinsko situacijo. Ste bili dober hišnik? Je hiša razpadala? Sanje o hišniku lahko napovedujejo nepričakovano korist.
HITROST
So sanje ali dogodki v njih drveli z neznansko brzino? Podzavest zaznava da ste se nekega problema lotili prehitro, morda preveč površno. Upočasnite tempo. Razlaga za sanje z zelo počasnim tokom dogajanj je ravno obratna; morda bi morali v svojih dejanjih biti hitreši, bolj odločni.
HLAČE
Strgane hlače – sanje razlagajo o sramoti ki se vam je/bo zgodila. Nove hlače pomenijo srečo.
HLADILNIK
Sanje vam morda sugerirajo da bi se morali malo bolj brzdati v neki zadevi, ohladiti. Če se je hladilnik pokvaril, se začel tajati – vam sanje govorijo o vašem toplejšem odnosu do neke osebe. Razlaga za pokvarjeno hrano v hladilniku pa so problemi ki so se vam nakopičili, a jih niste pravočasno rešili.
HLOD
Sanje o obdelovanju hloda napovedujejo nesrečo.
HMELJ
Slabo izkušnjo na ljubezenskem področju boste doživeli če se vam je v sanje prikradel hmelj.
HOBI
Sanje v katerih ste se ukvarjali z nekim hobijem sporočajo da boste v službi uspeli samo z obilico truda in samoodrekanja.
HODNIK
Hodnik predstavlja življenjske spremembe na bolje. Sanje o podzemnem hodniku pa obljubljajo da boste zvedeli za skrivnosti nekih drugih ljudi.
HOJA
Sanje v katerih hodite najbrž pomenijo počasen, a gotov napredek. Če hodite težko, se opotekate, spotikate vam sanje sporočajo da boste okradeni. Hoja nazaj razlaga o določeni izgubi. Sanje o počasni hoji sugerirajo skrbi in težave. Hoja v hrib – dobitek, zadetek. Sanje o hoji po hribu navzdol – prevarani boste.
HOMOSEKSUALEC
Sanje so lahko vaš podzavestni krik po svobodi, brezbrižnosti. Lahko so sicer odsev vašega strpnega, odprtega razmišljanja o tej tematiki. V redkih primerih take sanje razlaga neka neprijetnost ki se vam bo pripetila.
HOROSKOP
Horoskop ki se je prikradel v vaše sanje razlaga o nevarnosti ki vam preti od vašega znanca na visokem položaju.
HOTEL
Lahko da ste potrebni počitka ali spremembe če so vas sanje “nastanile” v hotelu. Možna je tudi razlaga da nekdo želi kupiti vaše usluge ali vas, saj je za hotel potrebno plačati.
HRABROST
Sanje v katerih ste bili zelo hrabri predvidevajo da se vam bo zgodilo neke vrste ponižanje.
HRANA
Se je v vašem nočnem občutenju pojavila hrana? Sanje vas opozarjajo da bodite bolj pozorni na svoje počutje. Pazite nase! Ste hranili otroke? Imeli boste srečen zakon. Hranjenje živali pa razlaga o gotovem dobitku ki ga lahko pričakujete.
HRAST
Hrast se v sanje prikrade kadar se vam obeta sreča. Neuspešni boste v primeru da ste hrast posekali. Visok, ozelenel hrast razlaga o dolgem, srečnem življenju. Sanje o hrastovem gozdu pa obljubljajo da boste kmalu obogateli
HRBET
Sanje predstavljajo namig, da ne gledate dovolj pozorno v prihodnost. v primeru da je bil hrbet gol vam podzavest razlaga o občutku nezaščitenosti. Lahko so take sanje razlaga za premalo podpore od vašega partnerja ali prijateljev. Morda imate preveč odgovornosti če se je vaš hrbet lomil pod bremenom. Sanje lahko tudi sporočajo da se nekaj dogaja za vašim hrbtom, ali pa je prava razlaga da ste zelo zadovoljni sami s seboj(ste se dali potrepljati po hrbtu). Hrbet v sanjah opozarja da ne omalovažujte prijateljev in sodelavcev. Sanje o bolečem hrbtu sugerirajo dolgo življenje. Ste gledali komu znanemu v hrbet? Pomen sanj je v razočaranju, ki ga boste pripravili prijateljem.
HRBTENICA
Sanje vas opozarjajo da ste v življenju premalo odločni. Bolj se postavite zase!
HRČEK
Hrček ki smukne v vaše sanje razlaga o blagostanju.
HREN
Hren  s prisotnostjo v “nočnem dogajanju” razlaga o prepiru s prijatelji.
HREPENENJE
Če v sanjah hrepenite po nečem bo vašem entuziazmu pošla sapa, izgubili boste voljo in elan.
HRIB
Sanje o hribu razlaga neka težava na katero ste naleteli v življenju. Če ste se nanj povzpeli z lahkoto ste zelo samozavestni, težavo boste premagali braz problema. Sanje v katerih ste hrib premagali počasi, s težavo , pa sporočajo da je vaša težava hujše narave.
HROMOST
Sanje o hromosti vas ne smejo potreti. Mogoče slabo reagirate v določenih situacijah. Razlaga bi lahko bila tudi v smislu vaše želje po pomoči in opori bližnjih oseb.
HRT
Če je v vaše sanje “zašel” hrt sta pred vami lepa kariera in uspeh. Vaše znanje je večje od tega kar ste pokazali do sedaj.
HRUP
v sanjah razlaga o uspehu pri prodajanju nečesa. Sanje lahko sporočajo tudi da bi morali biti v neki zadevi bolj glasni, hrupni.
HRUŠKA
Hruška je simbol vašega odnosa do ljudi. Zrele hruške v vaših sanjah govorijo o srečnem reševanju težav, pred vami pa je najbrž obdobje brez skrbi in polno ljubezni. Sanje o gnilih hruškah vas svarijo pred zahrbtnostjo znancev. Ste v sanjah jedli hruške? Lahko pričakujete velik zaslužek. Otresati hruške – pred vami je totalen uspeh na vseh področjih!
HVALA
Uspeh vas čaka če ste hvalili neko tretjo osebo. Sanje v katerih hvalite samega sebe vam napovedujejo da se boste osramotili. Tretja oseba ki hvali vas pa razlaga o velikem uspehu ki ga boste doživeli.