Sanjski simboli J


JABLANA
Sanje v katerih ste videli jablano govorijo o tem, da ste ponosni na svoje otroke. Drevored jablan razlaga da boste imeli dolgo in umirjeno življenje.
JABOLKO
Razlaga sanj v katerih je bilo pomembno jabolko – napoved poroke. Gnilo jabolko razlaga o škodi ki jo boste imeli. sanje o jabolkih na kupu obetajo potovanje s prijatelji. Če ste komu poklonili jabolko sanje razlagajo o tem da boste dobili več novih prijateljev. Nabiranje jabolk pa razlaga o uspehu pri začetem poslu. Sanje v katerih ste videli jabolko kako pada so napoved konca neke ljubezni, obenem pa začetek neke nove. Razlaga sanj kjer ste jabolko jedli – plačali boste. Nabirati sveža jabolka in jih jesti – pred vami so ljubezenski užitki. Ste jedli kislo jabolko? Sanje vas opozarjajo na neko nevarnost. Gnilo jabolko – razočarani boste v ljubezni.
JABOLČNIK
Razlaga sanj v katerih ste pili jabolčnik – v prijetni in znani družbi boste preživeli nekaj lepih uric.
JADRNICA
Sanje v katerih se pojavi jadrnica napovedujejo veselje in srečo po obdobju nestalnosti in nepredvidljivosti.
JADRO
Razlaga sanj o črnem, morda strganem jadru je v opozorilu pred nesrečo na potovanju. Sanje o belem jadru pa obratno napovedujejo dobro in uspešno potovanje.
JAGNJE
Ne zaupate osebi ki vam je zelo vdana, če ste imeli sanje o jagnju. Veliko jagenj pa pomeni srečo v hiši. Jagnje ki se pase razlaga o hudi nevarnosti. Sanje v katerih ste ubili jagnje vam napovedujejo hude probleme in težave. Jagnje ki se oglaša pa razlaga o miru v hiši.
JAGODE
Jagode v sanjah pomenijo srečo v ljubezni. Sanje o zrelih, rdečih jagodah govorijo o izpolnjenih željah. Razlaga sanj o kislih jagodah govori o razočaranju. Nezrele jagode – prehitro veselje nad doseženim.
Sanje v katerih ste jagode nabirali označujejo hude skrbi in težave v katerih se boste znašli. Jagode jesti – doletele vas bodo težave z zdravjem in nesoglasja z domačimi. Sanje o jagodah s polno smetane in sladkorja – darila se vam obetajo. Kupovanje jagod – posel v katerem sodelujete vam bo prinesel korist. Iskanje jagod – težave se vam bližajo. Najti jagode – razlaga sanj v tem slučaju govori o določeni veliki koristi. Sanje v katerih ste stresli jagode pa napovedujejo nesrečo.
JAGUAR
Priljubljeni ste v svoji okolici.
JAHANJE
Sanje o opazovanju nekoga ki jaha – uresničile se vam bodo ljubezenske želje. Ste konja jahali vi? Čaščeni boste. Razlaga sanj o jahanju na oslu vam obeta veselje. Če ste v sanjah jahali, pa med ježo padli vas čakajo težave in sramota. Sanje o tem da jahate, pri tem pa se ne premaknete z mesta pa so razlaga za neuslišano ljubezen.
JAHTA
Ste se vozili z jahto? Sanje vas obveščajo da se boste spoznali z osebo, s katero boste imeli ljubezensko avanturo.
JAJCA
Jajca v sanjah napovedujejo sodni proces. Jajce v gnezdu razlaga o poroki. Razbito jajce – težave. Sanje o pokvarjenem jajcu opozarjajo pred nekom , ki vam je zelo blizu. Velikonočno jajce razlaga o zabavi, ki ne bo prijetna. Razlaga sanj v katerih ste jajca kupovali je v razočaranju nad neuresničenimi željami. Je prodajanje jajc “zašlo” v sanje? Razlaga za to je v slabi novici ki vas bo doletela. Jajca jesti pomeni bolezen. Razbijanje jajc razlaga o obrekovanju. Ste jajce vrgli? Sanje govorijo o tem da vas bodo predpostavljeni začeli bolj ceniti. Sanje o tem da ste jajce vzeli iz gnezda pa vam napovedujejo poroko z vdovo/vdovcem.
JAMA
Jama sama po sebi razlaga o neprijetnostih. Sanje v katerih je bilo treba jamo izkopati vas opozarjajo da ne pojdite na neko pot. Razlaga sanj v katerih ste padli v jamo pa je v velikih dolgovih ki si jih boste nakopali. Globoka jama pomeni bolezen, razlaga za plitvo jamo pa so težave ki čakajo na vas.
JAMBOR
Jambor v sanjah predstavlja srečo v zakonu.
JAREK
Razlaga sanj v katerih ste videli jarek – preti vam nevarnost. Hoditi po jarku – sanje govorijo da ne pričakujte dobrega iz trenutne situacije. Poln jarek vode razlaga o bolezni. Ste čez jarek skakali? Sanje vas opozarjajo na previdnost, drugače se lahko vaši podvigi klavrno končajo. Če ste jarek kopali pa sanje govorijo o tem, da nimate sreče v ljubezni.
JAREM
Razlaga sanj v katerih se je pojavil jarem je v tem da najbrž ne bo prišlo do pomiritve z neko osebo.
JASLI
Prazne jasli – sanje govorijo o velikih poslih. Polne jasli pa pomenijo da boste zaslužili bogastvo.
JASMIN
Uživali boste ob obisku ljubljene osebe.
JASTOG
Sanje obljubljajo srečanje, ki se ga boste zelo razveselili.
JASTREB
Razlaga sanj v katerih se pojavi jastreb je v potrebi po previdnosti pred lažnimi prijatelji.
JATA
Pomen sanj v katerih ste videli jato ptic je v tem da boste deležni novic zelo pomembnih za vaše nadalnje življenje.
JAVKANJE
Sanje v katerih ste slišali jok in javkanje govorijo o tem da nimate pravih prijateljev.
JAVNA HIŠA
Sanje o javni hiši govorijo o sramoti v primeru da ste bili v njej kot gost. Če ste bili v njej zaposleni pa vam sanje sporočajo o denarnih prihodkih.
JAVOR
Javor v sanjah razlaga o sreči v zakonu.
JAZBEC
Pomen sanj o jazbecu je v nenadnem denarnem dobitku.
JAZBINA
Sanje vam sporočajo da se potrudite pridobiti zaupanje okolice.
JECLJANJE
Sanje o jecljanju – kmalu boste podali neko prošnjo.
JEČMEN
Sanje o ječmenu ki ste ga gledali pomenijo napoved revščine. V primeru da ste ječmen prenašali sanje sporočajo da vas čaka lepo življenje in blagostanje. Ste ječmen jedli? Pomen sanj je v tem primeru razlaga o dobrem zdravju.
JED
Sanje v katerih pripravljate neko jed govorijo o pomanjkanju ki se vam obeta. Če je nekdo pripravljal jed vam – vam sanje sporočajo da je osamljenosti konec. Prepir v bližnji prihodnosti vas čaka če ste v sanjah jedli. Je jedel nekdo drug? Razlaga sanj v tem primeru je v obilici skrbi ki se vam bodo naprtile. Prinašanje jedi na mizo v sanjah pa napoveduje neko oškodovanje.
JEDILNIK
Razlaga sanj v katerih ste imeli opravka z jedilnikom je v velikem presenečenju ki ga boste doživeli na potovanju.
JEGULJA
Pomen sanj o jegulji je da se vam bo ugodno rešila neka prošnja v zvezi z neko žensko. Sanje o lovljenju jegulj pa obljubljajo dobre novice.
JEKLO
Prepir, razburjenje, nemir in nezadovoljnost.
JELEN
Jelen v sanjah razlaga o uspehu pri nasprotnem spolu. Jelen ki beži – sanje sporočajo da boste uspeli v svojih prizadevanjih. Sanje o jelenu brez rogov napovedujejo sramoto. Jelen z velikimi rogovi razlaga o jezi.
Ubiti jelena – take sanje obetajo izgubo v poslih.
JELKA
Razlaga sanj o nizki jelki – žalost v družini se obeta. Sanje o nizki jelki pa govorijo o darilu ki vas bo presenetilo.
JEREBICA
Sanje kjer ste videli jerebico napovedujejo da vas bo zapustila sreča. Možna je izguba premoženja. Ste videli mnogo jerebic? Sanje vas opominjajo da si gradite gradove v oblakih.
JESEN
Sanje o jeseni napovedujejo smrt drage osebe. Deževna jesen razlaga o žalosti ki vam jo bo povzročila ljubljena oseba. Topla jesen v sanjah pomeni nevarnost. Pomen sanj o hladni jeseni pa je v razočaranju ki bo sledilo.
JETRA
Če ste v sanjah videli jetra boste dobili dediščino. Lastna jetra v sanjah predstavljajo opozorilo za vaše zdravje. Gosja jetra – sreča. Goveja jetra – pomen sanj je v obrekovanju za vašim hrbtom.
JEZERO
Če ste v sanjah naleteli na mirno jezero je pred vami sreča v ljubezni. Razburkano jezero razlaga o skorajšnjem uspehu. Pomen sanj o bistrem jezeru je v dediščini ki je boste deležni. Motno, umazano jezero razlaga o neprijetnostih in izgubi. V primeru da ste v sanjah v jezeru plavali pa vas čaka uspeh.
JEZIK
Sanje o jeziku sporočajo da se ne spuščajte v sumljive posle. Iztegnjen jezik razlaga o tem da vas sosedje klevetajo. Če ste se v jezik ugriznili pa vam sanje sporočajo da se boste kesali zaradi stvari, ki jih počnete.
JEZUS
Je v vaše sanje vstopil Jezus? Želje se vam bodo izpolnile. Jezus na križu – rešili se boste pred nenadno smrtjo.
JEŽ
Sanje v katerih vidite ježa prinašajo srečo v družino. Če ste se dotikali ježa v sanjah, ste obkroženi z zlobnimi ljudmi. Boste pa premagali vse težave in doživeli uspeh, predvsem na poslovnem področju. Razlaga sanj v katerih ste ubili ježa bi bila v tem, da boste svoje nasprotnike in sovražnike premagali. Jesti ježa – lakota.
JOCKEY
Hitro in z lahkoto boste dosegli svoj cilj.
JOK
Slišati jok – pomen sanj je v veseli in zabavni družbi. Če ste v sanjah videli koga znanega da joka – oseba, ki vam je blizu preživlja zelo težke trenutke.Razlaga sanj o neznancu, ki joka – neka spletka, ali prevara vas bo spravila na beraško palico. Pomen sanj v katerih ste jokali vi – velika sreča se vam obeta.
JUHA
Sanje o juhi vas opozarjajo da pazite na svoje zdravje. Kuhanje juhe v sanjah vam obljublja obisk prijateljev, ki vam bodo prinesli dobre novice. Ste v sanjah jedli juho? Ne boste preveč poslovno uspešni. Vroča juha razlaga o nevarnem , a koristnem delu, ki se mu posvečate. Pomen sanj o razliti juhi pa je v izgubi zaslužka.
JUNAK
Sramovali se boste svojega dela če je v sanjah nastopal junak.
JURIŠ
Sanje o jurišanju na nekaj vam obetajo denarno izgubo.
JUTRO
Jutro v sanjah pomeni da se odpravljate na pot. Sanje o jasnem, vedrem jutru obetajo izpolnitev neke želje. Temno in deževno jutro v sanjah pa razlaga o prepiru in žalosti v družini.