• Sanjski  simboli Š


  ŠALJIVEC
  Sanje o tem da ste bili v družbi šaljivca – prijatelji vas bodo prepeljali žejnega čez vodo. Ste bili šaljivec vi? Sanje razlagajo o tem, da boste nekoga pretentali vi.
  ŠČETINE
  Poslovni uspeh in zabava v družbi.
  ŠČETKA
  Nekdo od bližnjih vas obrekuje. Izgubiti ščetko – pogovorili in pobotali se boste s sosedom. Če v sanjah čistite obleko s ščetko boste povzročili neke težave.
  ŠIVILJA
  Sanje o šivilji pomenijo klevetanje nekoga od bližnjih.
  ŠKATLA
  Škatla v sanjah napoveduje prepir z bližnjimi. Zaprta škatla – sanje sporočajo da vam bo nekdo izdal skrivnost. Odprta škatla – nekateri prijatelji niso povsem iskreni. Pomen sanj o prenašanju škatel – pred vami so hude skrbi. Razdirati škatle – sanje sporočajo da je vaš trud brez pravega učinka.
  ŠKOF
  Prepir v družini.
  ŠKOREC
  Težave zaradi obrekovanja.
  ŠKORENJ, ŠKORNJI
  En škorenj – sanje napovedujejo revščino. Novi škornji – veselje. Stari, ponošeni škornji – izguba. Umazani škornji – pazite se klevet! Obuvati škornje je razlaga za uspeh. Sezuvati jih – nekdo bo umrl.
  ŠOPEK CVETJA
  Sanje o šopku napovedujejo skorajšnje veselje, obisk ljubljene osebe, ali rojstvo otroka. Če ste v sanjah šopek dobili je to znak sreče v ljubezni. Razlaga sanj o darovanju šopka – nekoga boste osvajali. Uvenel šopek, ki je vstopil v vaše sanje razlaga o neizpolnjenem upanju.
  Sanje o šopku nenavadnih barv – pričakujte neprijeten obisk.
  ŠPANSKI BEZEG
  Če ste v sanjah videli španski bezeg boste imeli srečo v ljubezni. Srečanje polno užitkov in nežnosti se vam obeta če ste ovohavali španski bezeg. V primeru da ste ga nabirali vam sanje sporočajo da si delate nepotrebne skrbi. Razlaga sanj o nakupu španskega bezga pa je v neuspelem poslu.
  ŠTEVILKE
  Če sanjate številke je vaše poslovanje neurejeno. To vam povzroča nezadovoljstvo in nelagodje. Vaše počutje se bo izboljšalo ko boste uredili poslovanje.
  ŠTIRICA (število)
  Štirica ki se prikaže v sanjah razlaga da ste oseba ki ji uspe vse česar se loti.
  ŠTOR
  Videti štor – sanje napovedujejo, da boste živeli v blagostanju. Ruvati štor iz zemlje – pomen sanj je v vašem predpostavljenem; zaradi nečesa vam zavida.