Sanjski simbol T


TABLETA
Pomen sanj o tableti – huda bolezen, ali večje težave se vam obetajo.
TAVANJE
Tavati po gozdu – sanje napovedujejo da boste sklenili koristno znanstvo. Tavati popolju v sanjah – pazite da vas ne prevarajo! Če ste se med tavanjem izgubili – sanje vam razlagajo da boste imeli hude težave, se bo pa vse skupaj srečno končalo.
TEMNOPOLT ČLOVEK, ČRNEC
Vaše delo je brez smisla. Biti črnec – hude neprijetnosti…
TEPTANJE
Velika nevarnost vam preti če ste bili v sanjah poteptani. Ste vi koga poteptali? Znašli se boste v neprijetni situaciji, lahko da ste neiskreni do koga, ali pa nekdo do vas.
TEŽAVE
Ste sanjali da ste se znašli v težavah? Partner bo razkril vašo temno plat. Sanje o tem, da ste vi koga spravili v težave pa povedo, da ste zaskrbljeni zaradi razmer v službi.
TIHOTAPLJENJE
Sanje sporočajo da se ne spuščajte v posle s sumljivimi ljudmi.
TIPKOVNICA
Sanje o tipkovnici napovedujejo, da se boste pomirili z osebo, s katero ste od nedavnega v sporu.
TLA
Tla v sanjah so napoved prepirov v družini. Če so tla drseča pa je pomen sanj v potrebi po previdnosti pred svojimi sodelavci.
TLAKOVANA CESTA
Razlaga sanj o tlakovani cesti je v pohvalah ki jih boste deležni. Ne sklepajte pa prehitro in lahkomiselno.
TNALA
Pazite se zlobnih ljudi v svoji okolici!
TOBAČNICA
v sanjah vam prinaša veselo presenečenje.
TOBAK
Tobačno polje ki ste ga videli v sanjah govori o delu brez rezultata in uspeha. Če ste ga kadili se pazite neke znane ženske. Tobak njuhati – hitro se boste postarali. Pri sebi imeti polno tobaka – v daljšem časovnem obdobju boste uživali blagostanje.
TRAVNIK
Travnik v sanjah – ne sprašujte svojih sodelavcev po nasvetih. Sanje o nepokošenem travniku – velika sreča. Ozelenel travnik – sanje razlagajo o nepričakovanem srečanju z nekdaj ljubljeno osebo. Cvetoč travnik – sanje razlagajo o novi ljubezni. Posušen travnik – sanje govorijo o ugaslem upanju. Sanje o hoji po travniku – kmalu boste šli na nek pogreb.
TRG
Če sanjate da ste na trgu pomeni varčnost in uspešnost v poklicu.. Prazen trg nakazuje na depresijo in potrtost. Za mlade ljudi, sanje trga pomenijo prijetne spremembe.
TRGATEV, ŽETEV
pomeni srečo v družini. Trgtev grozdja konkretno pomeni srečo v ljubezni.
TRGOVINA
Če ste v sanjah videli trgovino bodite skromnejši. V službi boste sicer napredovali, bosste pa tudi postali tarča govoric sodelavcev. Sanje o trgovini polni kupcev – sklenili boste donosen posel. Če ste vstopili v trgovino boste najbrž kmalu zapravili kup denarja. Razlaga za to da ste bili v sanjah zaposleni v trgovini – kmalu boste spoznali množico novih ljudi. Zaklepanje trgovine – čaka vas neuspeh na poslovnem področju. Če vas v sanjah niso hoteli postreči v trgovini pa boste najbrž zboleli.
TRGOVEC S KONJI
Če v sanjah vidite trgovca s konji boste dobili denar iz ilegalnih poslov. Če vas trgovec s konji ogoljufa pri kupčiji boste doživeli izgubo denarja na poslovnem področju, prav tako vam bo sreča obrnila hrbet pri ljubezni.
TRKANJE
Sanje v katerih ste slišali trkanje obetajo slabe novice, morda kako smrt. Če ste v sanjah trkali vi – menda sami delujete v svojo škodo. Ste videli koga da trka? Od daleč prihajajo dobre novice.
TREBUH
Če v sanjah vidite svoj trebuh, imate velika pričakovanja do prijateljev, toda bodite previdni, lahko sledi razočaranje. Krvavenje iz trebuha lahko pomeni nesrečo v ožjem družinskem krogu
TRKANJE
Če v sanjah slišite trkanje, boste nekomu kmalu povedali hudo novico. Če sanjate, da vas trkanje prebudi, bodo novice, ki jih boste vi prejeli, spremenile vaše življenje.
TROLEJBUS
Če potujete z trolejbusom skozi ulice boste doživljali nesporazume s prijatelji. Dobivali boste tudi nespametne obljube in nikar jim ne nasedite.
TRNJE
Sanje v katerih se pojavlja trnje obljubljajo neko žgočo razpravo v sorodstvu.
TRPLJENJE
Sanje o trpljenju obetajo, da se boste znebili vseh trenutnih težav in problemov. Če sanjate da trpite vi, se pazite nesreče. Prav tako vam tudi pri poslu ne bo cvetelo. Če je trpljenje prisotno pri drugih ljudeh, boste delali nepopravljive napake v življenju.
TRPOTEC
Hitra ozdravitev.
TRUGA, RAKEV
Sanje o trugi razlagajo da po veselju vedno v življenje pride tudi žalost. Nositi trugo – sanje razlagajo o novi življenjski poti po kateri boste krenili. Zapiranje ali zabijanje truge v sanjah pomeni da bo vaše maščevanje v popolnosti uspelo. Sanje o ležanju v trugi – v nevarnosti ste!
TRUPLO
Truplo v sanjah je dobro znamenje. Sanje o truplu v vašem domu obetajo poroko v sorodstvu. Več trupel – zelo prijetni dogodki sledijo. Sanje o razpadajočem truplu pa prinašajo slabe novice.