Sanjski simboli U


UBIJATI
Če ubijete človeka v samoobrambi vas čaka žalost in neuspeh v življenju. Če ubijete zverino pa to označuje zmago in napredovanje na delovnem mestu.
UBOJ
Če vidite uboj, se boste znašli sredi škandala, ki bo precej oblatil vaše ime. Zaradi tega boste kar naprej živeli v strahu.
 UČENJE
Če sanjate da se učite, boste tudi v svojem življenju zelo naklonjeni pridobivanju znanja. Gospodarno boste ravnali s svojim časom in financami. Kaže se vam kariera na področju literature. Če sanjate da ste v družbi ljudi, ki se učijo, boste zelo zanimali prijatelje. Želeli bodo vse izvedeti o vas. Pazite kaj jim boste zaupali.
UGRABITEV
Sanje o tem, da ste koga ugrabili obetajo neko nepošteno početje, ali pa morda nerealna pričakovanja. Če ste bili ugrabljeni vi pa je razlaga sanj – z neko zadevo se ne strinjate, a ste vanjo na nek način prisiljeni.
UHANI
Sanjati, da ste pospravili uhane pomeni, da vas čaka dobra novica in novo delo, ki vas bo zelo zanimalo. Videti zlomljene uhane nakazuje sitnosti pri opravljanju nekega dela.
ULIČNA SVETILKA
Če v sanjah vidite ulično svetilko se vam bo neki tujec čez čas pokazal kot izredno zanesljiv prijatelj in oseba vredna zaupanja. Če pred vas pade ulična svetilka boste morali premagati polena, ki vam jih bodo vaši sovražniki metali pod noge. Če se zaletite v ulično svetilko boste morali v življenju velikokrat stisniti zobe, da vas ne doleti stiska.
UMAZANIJA
Umazanija okoli dreves ali rož označuje varčnost in zdrave odnose v družini. Zamazana oblačila so znak rešitve pred boleznimi. Če vas obmetavajo s stvarmi in ste zamazani pomeni, da nekdo poskuša umazati vašo podobo v javnosti.
UMIVALNIK
Umivalnik poln vode v sanjah pomeni srečo in veselje. Prazen umivalnik pa razlaga o nesoglasjih v družini.
UMOR
Če sanjate umor, se bo v vaše življenje prikradla tesnoba in doživeli boste ponižanje. Če sanjate, da prijatelj stori samomor se boste zelo težko odločili za pravo pot pri pomembnem življenjskem vprašanju.
UNIFORMA
Če ženska sanja, da je v uniformi, sanje nakazujejo, da vas partner lahko prevara ali poniža. Če partnerja nimate, bodite previdni, da se ne opečete. Če ste moški v uniformi, vam sanje nakazujejo, da hrepenite po nadvladi v vseh odnosih ali pa da si želite manipulirati z drugimi.
UPADEL OBRAZ
Če v sanjah ugledate upadel, shujšan obraz, pomeni nesrečo in probleme v ljubezni. Če je obraz celo vaš, označuje predvsem probleme v poslu
UPANJE
Če ste v sanjah nekaj močno upali boste najbrž imeli neke denarne izdatke, stroške.
UPOR
Sanje o kakem uporu so napoved hudega prepira.
URADNIK
Prepirali se boste z nekom ki se bo vmešaval v vaše zadeve. Kadar sanjate da ste uradnik vi boste v zvezi z nečim pohvaljeni. Uradno vabilo pa vas čaka če se v sanjah z uradnikom pogovarjate.
URIN
Videti urin v sanjah odkriva, da boste našli nek denar, boste pa imeli tudi težave povezane s tem. Urin motne barve – bolezen. Urinirati – sanje govorijo o dolgem življenju in izvrstnem zdravju. Urinirati v postelji ravno tako govori o bolezni, krvavo uriniranje pa napoveduje hud prepir. Sanje o tem da ste bili politi z urinom napovedujejo veliko sramoto, sanje o tem da ste urin pili pa obetajo dobro zdravje.
USMRTITEV
Če v sanjah vidite usmrtitev pomeni da boste neprevidni in boste doživeli nesrečo. Če sanjate da vi izvršite usmrtitev boste v življenju doživeli nekaj čudovitega. Sovražniki se bodo odmaknili od vas, vi pa boste prejeli bogastvo.
 USNJE
Če sanjate usnje, sanje nakazujejo uspešno poslovanje in možnost sklenitve posla z ženskami. Če sanjate da ste oblečeni v usnje boste žrtev prevare. Če sanjate okraske iz usnja boste imeli srečo v ljubezni in zvestega partnerja. Če delate z usnjem boste pri svojem delu še naprej uspešni, zato ne boste uvajali v delo nobenih sprememb.
USTNICE
Če sanjate debele grde ustnice, pomeni da se boste srečali s človekom, ki ima neprijeten značaj. V zvezi z vašim partnerjem se boste prenaglili z odločitvijo. Če sanjate polne sočne ustnice boste uživali v obilju in harmoniji. Sanjati tanke ustnice pomeni, da se znajdete v najbolj zapletenih situacijah. Sanjati otečene ustnice pomeni, da imate nezdrave želje. Preden jih začnete uresničevati se posvetujte s strokovnjakom.
UŠESA
Če v sanjah vidite ušesa, bodite pozorni na človeka, ki se bo pogovarjal s vami saj vam lahko povzroči škodo.
UŠI
Sanje uši pomenijo veliko stisk in skrbi v vašem življenju. Drugi vas bodo žalili. Če imate polno uši okoli sebe pomeni da boste neprijetno in krivično ravnali z znanci. Če lovite uši bo v vaše življenje prišla bolezen.
UTOPITEV
>Če sanjate utopitev je to pomen izgube premoženja ali zdravja. Če vas pred utopitvijo rešijo je pomen ravno obraten. Reševati nekoga pred utopitvijo, pa prinaša splošno srečo.
UŽALJENOST
Če sanjate da ste užaljeni bodo nadrejeni ob vašem sumljivem vedenju odkrili vaše napake. Zapadli boste tudi v kriminalna dejanja, zato se vas bodo mnogi svojci in prijatelji bali in se vam izogibali. Če so drugi užaljeni boste naredili prehitre zaključke v zvezi s starši in jih s tem hudo prizadeli.
UŽITEK
Če sanjate sanje užitka, pomeni dobiček in osebne užitek