Sanjski simboli Z


 

ZAČETNIK; ZAČETNICA
Pomen sanj o tem, da ste na nekem področju začetnik – uspeh boste dosegli samo z izjemnimi napori.
ZADEVANJE
Ste v sanjah nekaj ciljali in vsakič zadeli? Pomen sanj je v potrebi po vztrajnem ponavljanju vaši stališč, saj nekateri v službi zadev ne dojemajo.
ZAKLAD
Videti ga – zboleli boste. Odkriti zaklad – doletela vas bo velika žalost. Izkopavanje zaklada – dogodila se bo neka škoda.
ZAKONSKA ZVEZA
Poroka pomeni prepir, ampak tudi napredovanje na delovnem mestu. Če se ločujete – boste zelo dobro zaslužili. Dogovoriti se za poroko – uspeli boste v svojih načrtih.
ZAMAŠEK
vam obeta darilo.
ZANKA
Zanka, ki jo zavezujete v sanjah napoveduje, da boste pri nekem podvigu zelo uspešni.
ZAPESTNICA
Sanje o zapestnici iz lažnega zlata – imate zelo slabe in neiskrene prijatelje. Mnogo zapestnic – nepotrebni izdatki. Imeti zapestnico – razlaga sanj je v veliki sreči, ki vas bo doletela. Nositi jo, hvaliti se z njo – nesreča se vam bo pripetila. Vam je kdo podaril zapestnico? Sanje razkrivajo vaše neuresničene želje. Ukrasti zapestnico – pomen sanj je v veselju, ki bo doletelo vašo družino.
ZAPUŠČANJE
Sanje o tem, da ste bili zapuščeni, ali pa ste koga zapustili obetajo pomembne novice o neki spremembi v vašem življenju.
ZARDEVANJE
Pomen sanj o zardevanju – dobro boste razpoloženi.
ZDRAVILO
Sanje o jemanju zdravila napovedujejo neprijetnosti in denarno izgubo. Pomen sanj o tem da ste komu drugemu dajali zdravilo – ugodno se boste počutili v neki družbi, veselo bo. Ste izdelovali zdravilo? Sanje razlagajo o dobrem poslu, ki se ga boste lotili. Če ste zdravilo v sanjah vrgli proč bo tak posel neuspešen. Iskanje zdravila – sanje razlagajo o nemiru zaradi težav v službi.
ZDRAVNIK
Videti zdravnika v sanjah napoveduje bolnim ozdravitev, zdravim pa bolezen. Sanje o tem da ste zdravnik vi – dobili boste darilo od prijateljev. Razlaga sanj v katerih ste dobili nasvet ali zdravilo od zdravnika je v dobrih novicah, ki jih boste sprejeli. Ste v sanjah zdravniku morali plačati? Neprijetnosti sledijo.
ZELENA
Videti jo – doživeli boste ljubezensko avanturo. Jesti zeleno – prihajajo srečni trenutki.
ZELJE
Pomen sanj o zelju – imeli boste finančno korist. Kislo zelje v sanjah razlaga o prepiru v hiši. bolj kot je kislo, hujši bo prepir. Sajenje zelja – vse težave se bodo razrešile vam v prid. Ste v sanjah jedli zelje? Z obilico naporov se bodo vaše želje uresničile.
ZIBATI SE
Če ste se v sanjah zibali boste deležni dobrih novic.
ZMAGA
Pomen sanj o zmagi nad neko osebo – zelo kratek čas boste uživali v poslovnih uspehih.
ZMAJ
Prevarani boste.

ZNAMKA
Razlaga sanj v katerih ste lepili znamko/ke – prejeli boste novice od osebe, ki jo že dolgo pogrešate v svojem življenju.
ZOBJE
Sanje o zobeh predstavljajo tvojo življenjsko energijo in samozavest. So odsev tega, kako se počutiš glede svojega izgleda, talentov, tvojega družbenega položaja in moči.
ZOBJE, KI SE MAJEJO
Sanje o izpadajočih zobeh ponazarjajo izgubljanje moči in samozavesti na nekem področju tvojega življenja. Propadajoča situacija ali občutek izgube vitalnosti. Sanje o izpadajočih zobeh so pogoste pri starejših ljudeh, ki jih skrbi, da izgubljajo privlačnost. Prav tako so pogoste pri ljudeh, ki jim grozi izguba denarja, propad kariere ali neke vrste družbenega statusa.
ZOBJE, LUKNJA ALI MANJKAJOČ PREDNJI ZOB
Če sanjaš v prvi osebi in tebi manjka sprednji zob, takšne sanje predstavljajo tvojo notranjo negotovost, prepričanje, da nisi tako dober, kot bi rad bil. Določen aspekt tvojega življenja po tvojih merilih ne ustreza tvojim pričakovanjem. Morda imaš pomanjkljivosti o katerih pogosto razmišljaš ali pa si jih ves čas prizadevaš izboljšati. Manjkajoč zob v ustih neke druge osebe ponazarja tvoj pogled na drugo osebo ali njeno situacijo s katero se ne strinjaš oz. se ti zdi pod pričakovan
SANJE O ŽIVALIH Z OSTRIMI ZOBMI
Takšne sanje pogosto predstavljajo čustva jeze. Lahko sam občutiš bes ali pa je kdo drug besen nate – nekoga drugega „grize jeza“.
ZOBOTREBEC
Sanjati o zobotrebcu – pazite se, nekdo vam želi slabo. Zlagati zobotrebce – prepir v hiši.
ZOBNA ŠČETKA
Pazite na svoje zdravje!
ZVITEK PAPIRJA
Vaša marljivost bo nagrajena.