Sanjski simboli I


IDEAL
Sanje v katerih se pojavlja vaš ideal se nanašajo na neusresničene želje v budnem stanju.
IDENTITETA
Čutite se negotove, ali se sprašujete kdo sploh ste, če so bile sanje v smislu izgubljene identitete. Izgubljeni dokument razlaga o tem da v neki zadevi ne veste natančno pri čem ste.
IDIOT
Idiot ki je “nadlegoval” vaše sanje razlaga o nepričakovanih in nenavadnih dogodkih. Pustolovščina se vam bo pripetila če ste bili idiot vi. Srečanje z idiotom razlaga o dobrem poslu ki ga boste sklenili. Sanje kjer ste se pretvarjali da ste idiot, neumnež pa pomenijo nek zaslužek.
IDOL
Močno premislite preden boste sprejeli važno odločitev! Vaši nasprotniki komaj čakajo na kako napako. sanje vam tudi sporočajo da morda na nekoga gledate kot na malega boga, ali pa skrivate v sebi željo da bi kot takega sprejemali vas.
IGLA
Sanje ki so vsebovale iglo obetajo nek posel z izgubo. Pletilne igle(pletilke) prinašajo slabe novice.Razlaga za ubod z iglo – nekaj slabega boste naredili. Najdena igla – prepir v hiši. Sanje o izgubljeni igli – razšli se boste s prijateljem. Vtikanje niti v iglo pa vas opozarja o tem da ne bi smeli več lagati.Šivanje z iglo – neprijetnosti.
IGRAČA
Sanje kjer igra pomembno “vlogo” igrača obetajo novorojenca v družini. Žalostni dogodki so pred vami če ste se igrali z igračo/čkami sredi sanj. Kupovanje igračk razlaga o skrbeh ki vas tarejo. Sanje kjer igrače izdelujete vam bodo prinesle srečo in veselje v hišo.
IGRALEC
Videti igralca – nekdo vam laže. Več igralcev razlaga o prihajajoči pustolovščini. Sanje o vas kot igralcu – opustite svoje neuresničljive želje.
IGRATI SE
Sanj v katerih ste se igrali z otroci se lahko veselite – prinašajo vam veselje.Igranje z žogo razlaga o bodoči žalosti. Slabe novice in težave pa se vem obetajo če so vaše sanje vsebovale igro s kartami, posebej če ste igrali za denar in izgubili.
IGRE NA SREČO
se pogosto prikradejo v sanje. Razlaga tiči najbrž v tem da ste vpleteni v določeno tveganje. Dobro razmislite kolikšen je potencialni dobiček, kolikšna izguba!? Znane so sanje o “dobitni cifri, kombinaciji”, a so težko dokazljive.
IME
Razlaga sanj kjer se je pojavljalo napisano vaše ime : prijetno presenečenje vas čaka! Ste se v sanjah skrivali za izmišljenim imenom? Prijatelji vas bodo razočarali. Pisanje lastnega imena, podpisovanje nečesa pa razlaga o tem da boste vpleteni v nek prepir. Sanje kjer slišite da nekdo kliče vaše ime vam napovedujejo neke prijetne novice.
INCEST
Sanje ki so vsebovale incesten odnos med vami in starši razlagajo o vaši občasni želji da i se vrnili v varno zavetje otroške dobe. Seksualne sanje v zvezi z vašimi brati, sestrami ali celo otroci pa opozarjajo na možnost razvoja kake duševne bolezni.
INDIGO PAPIR
Sanje v katerih “nastopa” indigo papir nakazujejo na možnost denarnega dobitka.
INDIJANEC
Pričakujte smrt enega od bližnjih prijateljev če je v sanje zašel indijanec. Deležni pa boste nagrade ali priznanja če so sanje govorile o tem da ste indijanec vi.
INJEKCIJA
Razlaga sanj v katerih pomembno vlogo igra injekcija je da ste se znašli v čustvenih ali kakih drugih težavah. Morda bi si radi olajšali srčno bol. Lahko da vam tudi primanjkuje zabave, morda energije. Sanje razlagajo tudi o tem da si morate iz težav pomagati sami če ste si injekcijo dali sami.
INKUBACIJA
Lahko da se vem poraja (ali pa se vam bo v kratkem) neka nova ideja, zamisel.Sanje zelo natančno govorijo o tem ali je ideja že zrela, ali bi potrebovala še malo “rasti v inkubatorju” . Dobro premislite kaj ste sanjali.
INKVIZICIJA
Ste se znašli v primežu inkvizicije? Sanje vas opominjajo na to da nekaj skrivate. Razlaga sanj v katerih ste bili inkvizitor vi pa obljublja da boste premagali svojega sovražnika.
INOZEMSTVO
Sanje so govorile o potovanju, ali celo o bivanju v inozemstvu; lahko pričakujete zaskrbljujoče spremembe v službi.
INSEKTI
So vaše sanje govorile o neprijetnostih povezanih z insekti? Lahko da ste v resničnem življenju ogroženi, a na težavo niste pozorni, saj zelo počasi, a vztrajno spodjeda vaše zdravje, lahko tudi finančno stanje.
INSTRUMENTI
Kirurški instrumenti v sanjah napovedujejo bolezen in hude čase. Glasbeni instrumenti pa v odvisnosti od tega kakšno melodijo so producirali govorijo o nevarnosti, oziroma miru v vašem življenju.
INTELIGENČNI TEST
Sanje o inteligenčnem testu in njegovih rezultatih reflektirajo vaše delo, odnose z drugimi ljudmi ali kaj podobnega. Če ste test opravili zadovoljivo – vam sanjski svet razlaga o tem, da ste lahko mirni in samozavestni. V nasprotnem primeru pa najbrž niste zadovoljni sami s sabo.
INTERNAT
Take sanje govorijo da boste povabljeni na neko praznovanje ali svečanost.
INVALID
Se je v vaše sanje prikradel invalid? Najbrž vas čaka prepir, ki pa je popolnoma nepotreben. Če ste bili invalid vi gre lahko za to da stvari jemljete preveč neresno, saj vas je potrebno ves čas negovati in skrbeti za vas. Ena od možnosti je tudi razlaga o tem da vaša ljubezen, morda pa posel ali kak dobiček počasi kopnijo. Razlaga za sanje kjer ste bili v pomoč invalidu je vaša skrb za bližnje. Zelo lepo od vas je da ste tako pozorni. Sanje v katerih ste invalidu škodovali pa napovedujejo neko slabo , nepotrebno zlo odločitev.
INŽENIR
Sanje vam govorijo o tem da boste s potrebno mero previdnosti zagotovo uresničile svoje skrite načrte.
IVJE
Sanje v katerih je okolico pobelilo ivje govorijo o težavah v službi.
ISKANJE
Najbrž je nekdo ali nekaj izginilo iz vašega življenja, zato se je prikradlo iskanje v vaše sanje. Razlaga je lahko tudi v smeri iskanja svoje duše, ali kakega vzora v življenju.
ISKRA
Sanje v katerih se je iskrilo napovedujejo denarni dobitek.
ISKRENOST
Ste v sanjah govorili iskreno in niste ničesar prikrili? Pričakujte da boste sklenili dober posel!
IVER
ki se vam je zadrla v kožo je v vaše sanje prineslo neko razočaranje v zadnjem času. Morda ste bili prizadeti.
IVERNA PLOŠČA
Izognite se prepirom s sorodniki in prijatelji če so bile del vaših sanj iverne plošče, ali izdelki iz takega materiala.
IZBRUH VULKANA
Presenečenje in veliko veselje boste doživeli če ste sanjali o izbruhu vulkana.
IZČRPANOST
Avantura na ljubezensko – seksualnem področju se vam obeta v primeru da je “izčrpanost” obiskala vaše sanje. Izčrpanost v povezavi s tekom, delom, planinarjenjem, čimerkoli – popolnoma je vseeno.
Biti iscrpljen – ljubavna zgoda.
IZDAJA
Sanje o izdaji simbolizirajo neko dejanje, ki je usmerjeno proti družbi kot celoti, lahko pa tudi kako vaše vedenje , ki je v nasprotju s splošnim mnenjem. Izdaja je lahko tudi na osebni ravni – ste razočarali ljubimca/ko? Mogoče samega sebe?
IZDATEK
Take sanje so lahko v zvezi z vašo sposobnostjo dajanja čustev, saj sta denarna in čustvena darežljivost pogosto povezani. Lahko gre preprosto za vaš odnos do denarja. Premislite če ste morda preveč razsipni ali skopi…
IZDIHNITI
Razlaga sanj v katerih ste izdihnili je v globoki žalosti ki vas bo doletela v prihajajočih dneh.
IZGNANEC
Če ste bili izgnanec vi mogoče sanje odražajo neko novo situacijo: ste se znašli v novem okolju, službi, šoli. Ne poznate ljudi ali običajev? Sanje v katerih vas je izgnanec prosil za pomoč pa govorijo o nečem kar branite smi pred sabo. Lahko tudi da koga zavračate in ne dovolite da bi bil del vašega življenja.
IZGON
Ste bili priča izgona? Sanje vam napovedujejo dolgo in uspešno opravljeno pot, pot brez kakršnihkoli zapletov. Razlaga sanj v katerih ste bili izgnani vi pa je sledeča: materialno dobro stoječim se obeta še povečanje imetja, revnim pa izguba.
IZGOVOR
Ujeli vas bodo na laži če je izgovarjanje “okupiralo” vaše sanje. Razlaga izgovora , ki ste ga bili deležni vi pa je v prevari ki se vam bo pripetila.
IZGUBLJENA STVAR/OSEBA
Razlaga sanj v katerih ste bili odrezani od sveta je v smislu stiske v kateri ste se znašli v budnem stanju. sanje v katerih pa ste izgubili kako stvar pa se po vsej verjetnosti nanašajo na izgubo kake drage osebe, bodisi v čustvenem smislu, morda pa tudi zaradi smrti.
IZJAVA
Izjava neke osebe se v sanje prikrade običajno takrat kadar se vam obeta prepir. Kadar pa ste izjavo podajali vi pa bodite pazljivi pri opravljanju poslov – gledajo vam pod prste.
IZKOPAVANJE
Izkopavanje nečesa neopredeljenega razlaga o nesigurni, nemirni prihodnosti. Sanje o izkopavanju mrtveca govorijo o strahu pred prihodnostjo. Izkopavanje zaklada paradoksalno predstavlja revščino v katero se boste pogreznili. Če ste izkopavali korenine pa bodite zelo pozorni v budnem stanju: le ena napačna poteza in vaše sanje se bodo podrle kot hiša iz kart! Sanje o izkopavanju sicer lahko govorijo o neki vaši lastnosti , ki jo že od nekdaj nosite v sebi, a ste jo šele sedaj začeli odkrivati.
IZLET
Sanje o izletu vas opozarjajo da se izogibajte “prijateljev” ki to niso.
IZLOŽBA
Prehlad ali kaka druga bolezen se vam obeta če ste strmeli v sanjah v izložbo. Polna izložba razlaga o vaši neskromnosti; ta vam bo na dolgi rok prinesla samo škodo. Sanje o prazni izložbi pa vam povedo da vas je nekdo brez razloga klevetal.
IZMENJAVA
Če ste izmenjavali ideje ali darila bi sanje lahko govorile o vaši zmožnosti dajanja in vračanja. Morda v neki zadevi menite da ste v resnici dali več kot ste v zameno dobili.
IZOBČENEC
Sanje o izobčencu nedvomno odsevajo vaša čustva v resničnem življenju. Morda menite da vam neka oseba ne vrača dovolj ljubezni? So mogoče v službi prezrli vaše sposobnosti?
IZOGIBANJE
Razlaga sanj v katerih se nekomu ali nečemu izogibate je taka da ste najbrž precej nestanovitna oseba.
IZPIT
Soočili se boste z velikimi težavami če ste bili prisotni na kakršnemkoli izpitu. Sanje o opravljenem izpitu sicer sugerirajo uspeh po ogromnem trudu in odrekanju. Razlaga za izpit na katerem ste bili izpraševalec vi bi govorila o možnih težavah ki vas lahko doletijo v službi.
IZPLAČILO
Sanje o izplačilu, ki ste mu bili priča – napovedujejo možnost spora s prijateljem. Če ste vi nekomu izplačevali denar pa vam sanje sporočajo da si oddahnite – rešili se boste namreč velikih težav ki vas tarejo.
IZPOVED
Nekdo ki vam je zelo blizu in ga imate radi vas poskuša zavesti če je bila pomemben del vaših sanj kaka izpoved, morda spovednica. Sanje v katerih ste se izpovedali vi sami pa govorijo o nekem početju ki se ne bo izplačalo. Se je v sanjah kdo izpovedal vam? V tem primeru boste napredovali v službi.
IZPUŠČAJ
Če ste sanjali o izpuščajih po celem telesu se vam obeta velik denar.
IZSELITI SE
Sanje v katerih ste se morali izseliti iz stanovanja vam napovedujejo velike dolgove.
IZUM
Ste nekaj izumili? Take sanje vas svarijo pred prevaro ali tatvino ki vas lahko doleti.
IZVIR
Sanje o bistrem izviru so napoved sreče in zdravja. Če je voda v izviru umazana boste doživeli nesrečo. Ste se v izviru kopali? Sanje vam obljubjajo neprijetnosti. Zelo hladna voda v izviru razlaga o krajšem, prijetnem potovanju, ki je pred vami. Izvir vroče vode pa razkrije da so vaši strahovi upravičeni. Sanje o suhem, posušenem izviru vam žal povedo da se vaše želje ne bodo izpolnile. Izvir z izjemno močnim curkom vode v sanjah pa razlaga o pohvalah, priznanjih in denarni nagradi za neko delo , ki ste ga opravili.
IZZIVANJE
Ste koga izzivali? Sanje govorijo o tem da boste v službi nenadoma imeli nove nasprotnike. Če ste bili izzvani vi pa se s svojimi sovražniki nikakor ne boste mogli pomiriti.