polnilo:
- 1 skodelica polnomastne kokosove kreme (pobrane z vrha hladne pločevinke kokosovega mleka)
- 3/2 skodelice razkoščičenih datljev
- 4 žlice kokosovega olja
- 2 ščepca vanilije v prahu
- 1 skodelica kokosa
za čokolado:
- 1/4 kokosove kreme (pobrane iz vrha hladne pločevinke kokosovega mleka)
- 1/2 skodelice javorjevega sirupa
- 1/4 skodelice kokosovega olja
- 2 ščepca vanilije v prahu
Postopek:
Pripravi pekač s peki papirjem
Vse osnovne sestavine zmešamo v multipraktiku dokler ne dobimo kremaste – lepljive zmesi. Osnovo postavite v hladilnik.
Pripravite nadev tako da zmešajte vse sestavine skupaj in jih vlijte na osnovo, ponovno postavite v hladilnik.
Na koncu dodajte čokoladno plast tako da zmešajte vse sestavine skupaj in pustite v hladilniku čez noč.