Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo.

Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Kako lahko onemogočim piškotke?

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.Vsak brskalnik ima drugačne nastavitve, zato vam priporočamo, da obiščete naslednjo povezavo: http://www.google.si/search?q=block+cookie

Zakaj potrebujem piškotke?
Piškotke se uporablja za pravilno delovanje spletne strani, saj lahko tako uporabnikom nudimo dodatne možnosti in ugodnosti.
Vrste piškotkov:
Piškotki seje – piškotki se med brskanjem začasno shranijo na vaš računalnik ali napravo in se ob koncu, ko zaključite s prebiranjem izbrišejo.
Stalni piškotki – ti piškotki ostanejo na vašem računalniku dlje časa. Ti piškotki se uporabljajo tam, kjer moramo vedeti, kdo ste, dlje časa, kot le za čas trajanja ene seje brskanja.
IME PIŠKOTKA NAMEN PIŠKOTKA ČAS POTEKA PODJETJE
Adp_partner Oglaševanje Trajanje seje AD partner d.o.o
_GA Statistika ogledov 2 let Google Analitics
_iAdT Analitika oglaševanja Trajanje seje IPROM, d.o.o
UID Razločevanje med napravami Trajanje seje IPROM, d.o.o