Sanjski simboli črka A

Abeceda

Sanje o abecedi govorijo o težki nalogi, ki je pred vami. V primeru da ste se jo v sanjah učili – boste osvojili nova znanja. Razlaga za branje abecede v sanjah – napredovali bodo vaši otroci.

Abortus

Pozor! Pomen sanj o abortusu je v možni manjših zapletih z zdravjem.  Lahko se pojavijo tudi težave zaradi neprimernega govorjenja vaših bližnjih.

Abortus - doživeti ga

V kratkem se boš poročil.

Abstinenca

Sanje o abstinenci razlagajo o radost in veselju v družini, ter uspehu pri delu.

Acetilen

Sanje o acetilenski svetlobi ali luči: potovanje v bližnji prihodnosti.

Adam in Eva

Sanjati o Adamu in Evi pomeni, da morate svojo ljubezen negovati in se znati upreti skušnjavam. Če sta oblečena in imata pokrite intimne dele telesa, je takšna tudi vaša ljubezen za udarce okolice. Če pa sta gola, postanite močnejši, saj lahko izgubite vašega partnerja. Če partnerja nimate, sanje nakazujejo, koliko ste vi izpostavljeni udarcem okolice.

Advokat

Sanje o tem da ste videli advokata – pričakujte povabilo v neko družbo in manjše težave v zvezi s tem. Pomen sanj o pogovoru z odvetnikom – izguba denarja, neprijetnosti in skrbi.

Afrika

Če sanjate, da ste v Afriki, je to napoved, da se vam približuje možnost za poslovni uspeh.

Agent

Ste sanjali da ste videli agenta?  Razlaga sanj je v  manjši izgubi in neprijetnosti. Sanje o tem da ste agent vi – pred vami je težka naloga.

Agonija

Razlaga sanj o  stanju agonije, brezupa – napoved bolezni v družini.

Ajvar

Pričakujte goste, če ste v sanjah delali ajvar. Razlaga sanj o nakupu ali prehranjevanju – vaše želje povezane z družino se bodo težko uresničile.

Aktovka

Če sanjate aktovko ste preveč zaposleni. Kljub slabemu finančnemu stanju si le privoščite oddih.

Alarm

Če slišite alarm boste obveščeni o hudi bolezni ali o smrti sorodnika. Če ste sami aktivirali alarm, bo vaše zdravje slabo.

Amerika

Če sanjate da potujete po Ameriki pomeni, da boste šli kmalu na dolgo potovanje, na katerem boste dobili veliko novega znanja. Potovanje vam bo koristilo tudi na finančnem področju.

Amputacija

Če sanjate, da so vam amputirali del telesa, bodite previdni, ne tvegajte, kajti sanje vas opozarjajo na možno izgubo premoženja.

Ananas

Videti ananas v sanjah je izredno ugodno. Če ananas jeste, vam v bližnji prihodnosti uspeh ne uide. Če ananas nabirate boste doživeli nevšečnosti, vendar pa bodo nevšečnosti kmalu zamenjala veselje in uspeh.

Angel

Angeli prinašajo srečo, zadovoljstvo in pomoč. So znanilci lepe prihodnosti. Takšne sanje vam sporočajo, da ste na pravi poti.

Apnenica

Če sanjate apnenico nikar ne špekulirajte v ljubezni ali poslovnih zadevah, saj se vam ne bo izšlo. Sprejmite prvo ponudbo ki jo dobite, kajti če priložnost zamudite, boste ob dobiček.

Apno

Če sanjate apno vas bo doletela nesreča. Vendar se boste kaj hitro pobrali in življenje bo svetlejše in bogatejše kakor pred nesrečo.

April

Sanje o mesecu aprilu vam govorijo, da ste včasih muhasti in da se marsikdaj znajdete sredi nepotrebnega prepira, čeprav si tega ne želite.

Aretacija

Če vidite, da aretirajo vas, vam sanje hočejo sporočiti, da vaša dejanja niso neopažena. Če vidite aretacijo, pomeni, da boste za nekaj prikrajšani.

Arhitekt

Če ste vi arhitekt, ki riše načrte, pomeni, da ljudje okoli vas računajo na vašo finančno pomoč pri njihovih ciljih ali pa je lahko opozorilo, da se dobro pripravite na zastavljeno pot do cilja. Če vidite arhitekta, ki riše načrte, ste na pol poti do cilja.

Avgust

Če sanjate o mesecu avgustu in ste v razmerju, bodite pazljivi na vašega partnerja in na vaše odnose do nasprotnega spola. Lahko pride do nezvestobe. Če ste samski, se vam odpirajo nove priložnosti.

Avto

Če sanjate, da vozite avto, ste na poti, od katere si veliko obetate in le vztrajajte, kajti na koncu boste prišli do cilja. Če sanjate, da vas vozi nekdo drug in so sanje prijetne, si pripnite varnostni pas, kajti na cilju boste, še preden se boste zavedali. Če so sanje neprijetne, bodite previdni pri sklepanju novih poslov.

Azija

Azija je velika, takšno je tudi vaše srce, veliko in dobro. Če sanja o Aziji ženska, ji sanje sporočajo, da se bo potrebno lotiti stvari, v katerih ne bo možno najti užitka.

Oglejte si še