Sanjski simboli D


DAH
Če nimate zraka ali izgubljate dah – se pripravite za določene manjše težave.
DAJANJE
česarkoli je verjetno znak oddajanja čustvene energije v vašem življenju.
DARILO
Sanje o tem da ste nekomu nekaj podarili vam sugerirajo da tudi v resnici nekdo od vas pričakuje nekaj podobnega. Če pa ste sanjali da ste darilo dobili pa ste najbrž deležni pomoči od prijateljev ali sorodnikov. Darilo samo videti – izguba. Nesprejemnje darila v sanjah – izognili se boste nekim težavam.
DALJNOGLED
Važna odločitev v prihodnosti. Sanje v katerih gledate skozi daljnogled vam betajo izpolnitev davne želje. Lahko pa vas nekdo opazuje skozi daljnogled – pomeni da boste preganjani.
DALJAVA
Če ste v sanjah daleč od svojega doma, družine ali prijateljev – boste imeli zdravstvene težave. Če so od vas oddaljeni najbližji pa vas pričakujejo dobre novice.
DAMA
Srečanje z damo v sanjah – prisotni boste na nepričakovani poroki. Če je ta dama v sanjah neverjetno razkošno oblečena se boste žal skregali z neko osebo ki vam veliko pomeni. Lahko pa igrate da ste dama vi – zgubili boste v neki igri.
DAMAST
Bel damast – imeli boste težave zaradi razsipništva. Barvni damast – zadovoljni boste v ljubezni.
DAN
Ko se v vaših sanjah zdani vam to prinaša veliko srečo.
DARILO
Vaša dobrota se bo izplačala, če so sanje govorile o nekem darilu. Če pa ste darilo dobili, pa je pomen sanj v potrebi po previdnosti.
DATLJI
pomenijo ljubezen. Če jih držite v roki imate dolgočasno službo. Če ste sanjali o tem da datlje nabirate – se vam bodo razjasnili neki dogodki iz preteklosti. Podariti nekomu datlje – z nekom boste doživeli strastno ljubezen. Nepričakovano najti datlje – pričakujte srečanje s staro ljubeznijo. Sanje o tem da jeste grenke datlje – ljubljeni boste in kmalu se boste poročili. Razlaga o tem da kdo drug je datlje v vaši prisotnosti – skregali se boste z ljubo vam osebo.
DATUM
Sanje o določenem datumu vam sugerirajo da ste na nekaj pozabili. Če ste v sanjah datum/e zapisovali pa lahko pričakujete nek denar.
DAVEK
Razlaga sanj o plačilu davka – podzavest vas poskuša opozoriti, da boste tudi v resničnem življenju morali plačati ceno za vaš dosedanji način življenja. Vsiljevati nek davek – velika žalost. Če pa ste od nekoga pobrali nek davek, pa je pomen sanj v sreči in uspehu, ki ju boste deležni tako v poslu, kot tudi v privat življenju.
DAVLJENJE
Nekaj v vašem življenju vam preprečuje da bi se polno izrazili. ste na poti samouničenja, odkrijte in popravite tisto kar vas zavira.
DEBELOST
Debel človek v vaših sanjah – veselje in čast. Obkroženost z debelimi ljudmi – smrtna nevarnost. Sanje o tem da ste debeli vi – imeli boste nevarne težave z zdravjem.
DEBLO
Življenje vas bo bogato razveselilo.
DED
Če ste v sanjah srečali svojega dedka boste dolgo živeli. Če pa ste se z njim pogovarjali vas najbrž čaka neka dediščina.
DEDIČ
Ste bili dedič? Sanje obetajo nek neprijeten dogodek.
DEDIŠČINA
Sanje o dediščini obetajo velik dobitek brez pretiranega truda. Ste morda v sanjah dediščino zapravili? Nekdo bi se vam rad maščeval. Pomen sanj o odrekanju dediščini – živeli boste v revščini.
DEKLE
Videti dekle v sanjah predstavlja veselje. Lepo dekle – pričakujte velike izdatke. Jokajoče dekle – težave v zvezi z razkritjem vaše skrivnosti. dekle ki pleše – imeli boste srečo v ljubezni. dekle v družbi razlaga o tem da boste sklenili novo prijateljstvo.
DELAVCI
Sanje o delavcih govorijo o še neizkoriščenih sposobnostih ki jih imate.
DELAVNICA
v sanjah razlaga o tem da ste si nabrali že precej izkušenj. Ako ste v sanjah dvomili o uporabi orodja ki je bilo v delavnici potem vas najbrž tare pomanjkanje samozavesti. če vam je v takih sanjah primanjkovalo pomoči določenih oseb pa bi bilo pametno če se dodatno poučite o stvareh s katerimi se v življenju ukvarjate.
DELFIN
Če ste v sanjah videli delfina je to napoved smrti nekoga ki vam je zelo ljub.
DELITEV
Morali bi biti bolj velikodušni – tako v finančnem kakor tudi v čustvenem smislu. Lahko pa vas sanje opozarjajo na to da je nek problem že samo s tem ko ga delimo z nekom za polovico manjši.
DEMONSTRACIJA
nečesa v sanjah vas spominja na to da se bolj odločno postavite za svoje pravice. Take sanje vas lahko tudi opozarjajo na nekaj kar ste prezrli.
DENAR
Vaš odnos do denarja v sanjah je najbrž preslikava vašega čustvenega ali seksualnega življenja. Če ste sanjali da ste zapravljivi, pretirano varčevalni ali pa lastniški vam to nakazuje na vzporednice v vašem odnosu do drugih ljudi. Sanje o zlatem denarju napovedujejo revščino. Droben denar – bogastvo. Ponarejen denar – lažni prijatelji vas bodo pustili na cedilu. Veliko denarja na kupu – razlaga sanj je v nepričakovanem dobitku ali napredovanju. Pomen sanj v katerih ste prejeli nek denar – nepredvideni izdatki in nezadovoljnost v ljubezni. Ste morda denar našli? Menda se vam obeta uspeh v igrah na srečo. Razlaga sanj v katerih denar izgubite – vaši načrti se bodo izjalovili. Menjati denar – sodelovali boste v sumljivih poslih. Sanje o tem da ste zbrali večjo količino denarja pa vam obljubljajo blagostanje in uspeh pri poslu. Pomen sanj o sprejemanju ponarejenega denarja – zelo boste razočarani. Ste v sanjah plačevali s ponarejenim denarjem? V načrtu imate nekaj nepoštenega. Če ste sprejeli kak kovani denar vam sanje napovedujejo zaroko, če pa ste kovan denar komu dali pa bodite v bodoče bolj previdni. Sanje v katerih ste kovani denar zamenjali za papirnatega pa obetajo hudo denarno izgubo (strošek).


DENARNICA
Sanje o polni denarnici napovedujejo velike stroške. Prazna denarnica obratno razlaga o tem, da boste na nek način prišli do denarja. Ste denarnico izgubili? Znašli se boste v težavah. Morda pa so vaše sanje govorile o tem, da se trdno oklepate denarnice v strahu da jo boste izgubili. Razlaga sanj je tudi v tem primeru v hudih denarnih težavah.
DESKA
Zložene deske – postali boste objekt govoric. Žaganje deske – umrla bo bližnja oseba.
DETEKTIV
v sanjah pomeni da iščete resnico o sebi, odnosu do drugih ljudi, občutkov in stališč.
DETELJICA
Ne upajte na velik uspeh če ste sanjali o deteljici, razen če je bila štiriperesna. Polje polno detelje – našli boste izhod iz revščine. Nabirati deteljo – nezvestoba v hiši.
DEVET
Število devet v sanjah pomeni dobiek, srečo, željo po otroku in družini.
DEVICA
v sanjah pomeni veliko srečo. Če ste z njo imeli spolni odnos – izguba časti.
DEZERTER
Sanje o dezerterju – razmislite o svojem namenu.
DEŽ
Nek dogodek v življenju vam bo razjasnil problem s katerim si že dalj časa razbijate glavo. Sanje o rahlem dežju govorijo o vdanosti. Ploha ki vstopi v vaše sanje razlaga o neki škodi. Kadar pa ste v sanjah mokri zaradi dežja pa se vam obeta žalost.
DEŽEVNIK
Sanje o deževniku govorijo o novih znancih.
DEŽNIK
Sanje o dežniku – potrebujete zaščito pred nečim, morda nekom. Dežnik ki vstopi v vaše sanje razlaga o škodi, ki jo boste pretrpeli zaradi dobrote.
DIAMANT
Pazite na tisto česar nočete izgubiti. Sanje o diamantu v roki – zaradi svoje dobrote boste imeli probleme. V sanjah dobiti diamant – čaščeni boste. Najti diamant v snu – veliko presenečenje se vam obeta. Razlaga sanj o izgubljenem diamantu – v službi se vam napovedujejo problemi. Kupovati diamant – sanje vam najbrž govorijo nekaj v zvezi z materialno preskrbljenostjo.
DIKTATOR
Sanje o diktatorju/stvu vam najbrž govorijo da je nekdo v vašem življenju preveč avtoritativen, oblastniški. Lahko pa ste tudi vi taki, premislite!
DIM
Čakajo vas novice o osebi ki jo že zelo dolgo niste videli. Sanje o belem dimu – hvaležni vam bodo za nekaj, častili vas bodo. Črn dim v sanjah prinaša nesrečo, svetlejši manjše težave, temnejši pa večje.
Če ste naenkrat videli dim in paro pričakujte nekaj neprijetnega. Dim ki se dviga naravnost v zrak – imate srečno družinsko življenje, problem s katerim se ubadate v zadnjem času pa bo kmalu izginil. Če veter v sanjah nosi dim v desno stran boste težave sicer rešili, žal pa s kupom težav. Nepremostljive probleme pa imate če veter nosi dim v levo stran. Hiša polna dima razlaga o skritih sovražnikih.
DIMNIK
Moški običajno sanja o notranjosti dimnika. Če je prisoten ogenj je to v povezavi s strastno spolnostjo. Če pa je v dimniku tema in občutite kakršnokoli nelagodje vas je verjetno strah spolnosti. Ženske navadno sicer sanjajo o zunanjosti dimnika, kar je najbrž falični simbol. Topel dimnik označuje strast, tudi ljubezen. podirajoč se dimnik , ali pa dimnik v daljavi pa nakazuje na željo po spolnosti. Zrušen dimnik sicer lahko predstavlja tudi velike stroške.
DIMNIKAR
v sanjah je glasnik važnega dogodka. Klepetanje z dimnikarjem – znebili se boste nekih sumov. Dimnikar pri delu – sreča v ljubezni in pri delu.
DINAMIT
Dinamit o katerem ste sanjali vas opozarja na veliko nevarnost!
DIPLOMA
razlaga o tem da ste nekatere svoje sposobnosti in znanja odrinili na stran. Potegnite jih na plano in v življenju vam bo uspelo.
DIPLOMAT
Najbrž bi pri nekaterih odločitvah v vašem življenju morali biti bolj preudarni ali taktični.
DIREKTOR
Biti direktor – vaše poslovne želje se bodo uresničile.
DIRIGENT
v sanjah vam razkriva da se nekdo vmešava v vaše življenje bolj kot je to potrebno.
DIRKA
V povezavi s tem ali ste bili v sanjah poraženec ali zmagovalec vaše življenje trenutno napreduje na splošno – ali pa stagnira. Lahko da vse prevečkrat tvegate in pri tem upate da vam bo to prineslo končni uspeh.
DIRKALNIK
na levi strani – doživeli boste nesrečo. Dirkalnik na desni strani predstavlja dobitek.
DISKUSIJA
Umirjena in dostojanstvena razprava v sanjah je dober znak. Napeta in živčna debata – spletke in neprijetnosti.
DIVJA GOS
Nečemu se boste morali odreči.
DIVJA RACA
Neka bližnja oseba vas bo razočarala.
DIVJA SVINJA
v sanjah predstavlja neprijetnosti in težave pri delu. Svinja v diru – ušli ste neki nevarnosti. Sanje o tem da ste divjo svinjo ujeli pomenijo srečo. Če ste jo ubili je pred vami neka nevarna pustolovščina.
DIVJAD
Pazite se nesreče če ste v sanjah videli divjad. Mrtva divjad – dobitek.
Streljati na divjad – bogastvo. Ujeta divjad pa razlaga o zahtevnem potovanju.
DIVJAK
Če ste sanjali o tem da ste divjak vi ste morda v budnem stanju v nekaterih zadevah (lahko tudi v spolnosti) premalo obzirni in pozorni do drugih. V primeru da ste sanjali o divjem moškem ali ženski pa je najbrž težava v tem da niste dovoj potešeni v spolnem življenju.
DIVJI LOVEC
Nekdo drug se vtika v vaše življenje, ali pa vi preveč vsiljujete svoje poglede drugi osebi. Sanje o divjem lovcu sicer lahko napovedujejo zabavno, krajše potovanje.
DIVJI ZAJEC
Če v sanjah teče divji zajec boste izgubili nek predmet.
DIVJINA
Sanje o neznani, divji pokrajini označujejo da je vaše življenje pusto, brez pravih ciljev.
DLAN
Odprta dlan – sanje vam sporočajo da boste uresničili nalogo ki ste si jo zadali. Umazana dlan – nekdo od bližnjih vas izkorišča.
DLETO
Razlaga sanj v katerih ste morali uporabiti dleto – samo s silo lahko ostvarite svoj cilj.
DNINA, DNEVNICA
Če ste bili v sanjah plačani z dnevnico si neka oseba ne zasluži vašega pravega prijateljstva. Sanje o tem da komu vi plačujete dnevnico pa razkrivajo uspešnost vaših bodočih poslov.
DNINAR
Ste sanjali da ste dninar? Zelo boste uživali v svojem poslu. Morda pa ste dninarje v sanjah zaposlovali? Sklenili boste dobe posel! Sanje o tem, kako dninarje opazujete pri delu – obrekovali vas bodo.
DOBITEK
Če ste v sanjah zadeli boste zelo spoštovani v resničnem življenju, najbrž boste tudi srečni v zakonu.
DOBRODOŠLICA
Sanje o dobrodošlici pomenijo da ste pripravljeni sprejeti nove ideje, izzive, ljudi, morda celo ljubezen v svoje življenje.
DOGA
Če ste v sanjah videli dogo imate zelo zveste prijatelje. V primeru da vas je doga ogrizla pa se zavarujte pred lažnim prijateljstvom.
DOGOVOR
Dogovarjati se – imeli boste dobiček. Nezmožnost dogovora v sanjah – velike težave. Opazovanje drugih pri dogovoru – bodite bolj natančni in vztrajni pri razlaganju vaših novih načrtov.
DOHODEK
Če v sanjah preštevate denar je to najbrž odsev vašega duhovnega bogastva. Bojazen da bo ta denar izpuhtel pa odraža vaše dejanske denarne težave.
DOJENČEK
V bližnji prihodnosti vas čaka vesel dogodek. Če v sanjah dojenčka hranite se boste morali še zelo truditi da bi vas okolica začela ceniti.
DOJENJE
Sanje o tem da ste opazovali žensko pri dojenju za neporočene pomeni skorajšnjo poroko. Če dojite vi – vesele novice in blagostanje.
DOKAZOVANJE
Dokazovanje nečesa v sanjah pomeni prepir z domačimi.
DOKOLENKE
Nositi dokolenke – čaka vas uspeh v zakonu in ljubezni.
DOKTOR
Če ste v sanjah imeli opravka z zdravnikom je to napoved bolanim da bodo ozdraveli, zdravim pa da bodo zboleli. Sanje o tem da ste doktro vi pa vam prinašajo nesrečo na poti.
DOKUMENTI
Odpiranje dokumentov v sanjah pomeni dobiti neko dediščino.
DOLG
Razlaga tega da se vam je po sanjah motal nek dolg – lahko da ste preveč zahtevni do drugih, ali pa obratno – nekdo od vas jemlje več kot bi smel. Ste se v sanjah zadolžili? Zamenjali boste stanovanje. Poplačan dolg – bolezen. Dobiti denar od nekoga ki vam ga je dolgoval – prepir.
DOLGČAS
Če se v sanjah pojavi dolgčas bo vaš zaslužek zelo težko prislužen.
DOLINA
Zelena dolina – radost. Pusta dolina – skrb. Dolina prekrita s snegom – žalsotni boste in depresivni daljše obdobje. Biti v dolini – pazite da se vam ne pripeti nesreča.
DOLŽNIK
Podedovali boste bogastvo.
DOM
Sanje o tem kako gledate svoj dom vam napovedujejo napredovanje pri poslu ki ste se ga lotili. Star, zanemarjen dom – nekdo vas prezira. Nov dom v sanjah obeta dobitek.
DOMAČE ŽIVALI
Družinska sreča; kmalu boste imeli svoj dom.
DOMINO
Zaradi manjših nesporazumov ste neiskreni do partnerja.
DOMOVINA
Zapuščati svojo domovino – utrpeli boste izgubo. Videti domovino – veselje, pa tudi nostalgija za preteklostjo.
DOPRSNI KIP
Sanje o doprsnem kipu vam sugerirajo, da se čim prej znebite svojih pomanjkljivosti, ali pa jih vsaj dobro prikrijte.
DOPUST
Kdor sanja da je bil na dopustu bo uspešno opravil s svojimi obveznostmi.
DOSJE
Izkoristite priložnost za povečanje svojih dohodkov, kajti pričakuje vas nov posel.
DOSTOJANSTVENIK
Če se v vaših sanjah pojavlja dostojanstvenik, funkcionar – boste deležni hvale in časti.
DOTA
Ste v sanjah darovali doto? Prepir se bo naselil v vašo hišo:. Videti doto – v družini bo kmalu neka poroka.
DOTAKNITI SE NEKOGA
v sanjah pomeni splošni napredek v vašem življenju.
DOVOLILNICA
Dovolilnica ki jo dobite v sanjah označuje spremembo v službi, ter izboljšanje vašega materialnega stanja. Pisna dovolilnica pa kaže na veselje in užitek.
DRAG KAMEN
Imate iskrenega prijatelja.
DRAGOCENOST
Sanje o kakršnikoli dragocenosti vam sugerirajo da brez skrbi planirajte neko proslavo, morda zabavo. Posedovanje dragcenosti – čaka vas sreča.
DRAGULJ
Če ste v sanjah samo videli dragulj so vam ljudje iz vaše bližine nevoščljivi. Revščina vam preti če ste si dragulja želeli. Dobre prijatelje imate če ste v sanjah dobili dragulj. V primeru pa da ste z dragulji okrašeni pa bodite skromnejši v budnem stanju. ne precenjujte se.
DRAGULJAR
Znašli se boste pred skušnjavo.
DRAMA
Če ste v sanjah gledali dramo boste razvozlali zapleteno situacijo ki se je napletla okrog vas.
DRAŽBA
Če ste v sanjah sodelovali na dražbi – bolezen ali smrt. Če ste jo samo opazovali – velika izguba.
DRAŽENJE
Sanje v katerih ste koga dražili, ali pa je morda kdo dražil vas vas najbrž opozarjajo na to da svojega življenja ne jemljete dovolj resno. Zamislite se.
DRAŽITI ŽIVAL
Bolezen v družini.
DREVO
Sanje o razcvetenem drevesu obetajo radost. Zeleno drevo – prijateljstvo. Drevo polno sadežev – sreča. Posušeno drevo v sanjah – neuspeh zaradi lahkomiselnosti. Podrto drevo – imeli boste neko škodo.
Drevo z gosto krošnjo – velik dobitek. Sanjati o starem drevesu – hitro se boste postarali v fizičnem in mentalnem smislu. Visoko in pokončno drevo – sprejeli boste dobre novice. Drevo v katerega je udarila strela – razšli se boste z osebo ki jo ljubite. Če ste sanjali da stojite pod drevesom ko je vanj udarila strela sledijo dobre novice. Tresti drevo – zadovoljni ste v življenju. Sedeti na drevesu – čast, oblast in ugled. Sedeti pod drevesom vam ravno tako prinaša ugodne novice. Padec z drevesa razlaga oprihajajočih težavah. Drevo v gozdu o katerem ste sanjali pa pomeni da imate ali boste imeli prijatelja na visokem položaju.
DREVORED
Sanjati o drevoredu – deležni boste pomoči od nadrejenih.
DRHTENJE
Najbrž ste v resničnem življenju pred nečim razburljivim, napetim.
DROBOVJE
Sanje o tem da vidite svoje drobovje – vaše napake se bodo razvedele.
DROG
Razlaga sanj o plezanju po nekem drogu – vaše želje so padle v vodo.
DROGA
Sanje o drogi – so se začele napletati okrog vas v službi.
DRSALIŠČE
Neka družba vas vodi na škodljive zabave. Sanje sporočajo da jo zapustite.
DRSALKE
Razlaga sanj o drsalkah – uspeh pri novi nalogi ki ste si jo zadali.
DRSANJE
Svojim problemom ne posvečate dovolj pozornosti, radi bi “oddrsali” stran. Sanje o tem da drsate po tankem ledu pa najbrž razlagajo o tem da radi preveč tvegate. Drsanje po ledu – sanje sporočajo da bo nagrada za vaš trud zelo skromna, če sploh bo.
DRSENJE
Drsenje nazaj ali po hribu navzdol v sanjah pomeni da ste v nevarnosti. V primeru da ste drseli recimo z avtom pa vam sanje sporočajo da ste izgubili kontolo nad svojim življenjem.
DRUŽINA
Sanje o družini pomenijo preprosto napredek na vseh področjih.
DRVA, LES
Sanje o tem da v gozdu nabirate drva – razprava. Sekanje drv – zaslužili si boste spoštovanje. Drva v skladovnici – bogastvo. Raztresena drva – kreganje med domačimi. Nalagati drva na ogenj – žalost. Obdelovati les – premagali boste sovražnike. Predelovati leseno stvar – dosegli boste zaželeni cilj. Če v sanjah les plava na vodi – vaše možnosti se izboljšujejo.
DRVAR
dosegli boste da bo vaše delo postalo cenjeno.
DUH
Duh v sanjah vas opozarja na previdnost na cesti – lahko da boste povzročili prometno nesrečo. Duh črne barve – nekdo v družini bo umrl.Bel duh – nemir se bo naselil v vaše misli. Pisan duh – škoda, izguba nečesa. Ujet tuh razlaga o nekem dobitku, zadetku. Če ste duh vi – nemirnost, živčnost. Če pa vas je v sanjah duh obiskal pa se obetajo srečni časi.
DUHOVNIK
Sanje vam najbrž dopovedujejo da bi morali poiskati kak nasvet. Morda pa sami preveč pridigate drugim?
DUKATI, ZLATNIKI
Posedovati dukate v sanjah obeta spokoj, mirnost v vašem življenju. Če ste jih od nekoga dobili ste najbrž vaše načrte izpolnili, ali pa jih boste v kratkem. Ste slišali kako cingljajo? Bogati boste! Plačevanje z njimi – doživeli boste visoko starost. Sanje o tem da ste dukate ali zlatnike našli pa pomenijo da boste spoznali dobre prijatelje.
DUŠENJE
Nekdo ali nekaj zavira, preprečuje vaš napredek v življenju.
DVIGALO
Dobili boste slabe novice o nekem prijatelju. Lahko sicer dvigalo pri spuščanju ali dvigovanju, ter s tem povezanim izstopanjem in vstopanjem vanj govori o ljudeh ki so pomembni v vašem življenju. Lahko so nad vašim nivojem, ali pod njim, odvisno od nadstropja. Morda pa ste bili v sanjah ujeti v dvigalu? To predstavlja da je vaš napredek na nek način oviran. Videti dvigalo v sanjah – svoje težave boste rešili s tujo pomočjo. Sanje o dvigalu ki se spušča – nepričakovane težave. Dvigalo ki se dviga pa razlaga o reševanju obstoječih težav.
DVIGOVANJE
Če ste v sanjah nekaj dvigovali , je pomen sanj v ugledu in spoštovanju, ki si ga boste pridobili.
DVOBOJ
Dvoboj v sanjskem svetu napoveduje nek prepir, lahko pa ste tudi razdvojeni sami v sebi. Če ste bili v dvoboju ranjeni vas bo najbrž doletela neka izguba. Ste dvoboj gledali? Huda nevarnost vam grozi!
DVOJČKI
Videti dvojčke predstavlja dolgo družinsko srečo. Dobiti dvojčke – prepiri in nestrinjanja v družini z dolgotrajnimi posledicami. Biti v družbi dvojčkov – poročenim pomeni srečo, neporočenim pa skrbi.
DVOJNIK
Če ste v sanjah videli svojega dvojnika je to simbol s katerim podzavest komentira vaš pogled na samega sebe. Morda pa niste več zadovoljni sami s sabo in se o tem morate izprašati.
DVOM
v sanjah razlaga da ste najbrž tudi v resničnem življenju v dvomih; bodisi zaradi svojih odločitev, ali pa morda v zvezi z nekimi ljudmi.
DVORANA
Plesna dvorana – izboljšali se bodo vaši odnosi z okolico. Če je v njej še ples vas čaka dolgo življenje. Sanje o prazni dvorani pa žal napovedujejo žalost v družini.
DVOREC
Sanje o dvorcu napovedujejo posebno velik izdatek, obremenjevale pa vas bodo tudi neuresničene želje in upi. če ste v sanjah dvorec podedovali ali ga dobili v dar bo pred vami velika odgovornost v neki nevarni situaciji. Graditi dvorec – dobro zdravje v družini. Ruševine dvorca – v starosti boste imeli velike težave. Dvorjani pomenijo da ste oboževani, da vas imajo ljudje radi.
DVORIŠČE
Lepo, urejeno dvorišče – uspešno boste sklenili velik posel. Sanje o zanemarjenem dvorišču – raje ne začenjajte novih poslov. Čiščenje dvorišča v sanjah – znašli se boste v prepiru.
DVORNI NORČEK
Ste bili dvorni norček v sanjah? najbrž je to razlaga za kup sovražnikov. Lahko pa tudi da ste se ali se še boste osramotili.
DŽAMIJA
Dolgo potovanje in velika ljubezen sta pred vami če sta sanjali o džamiji.
Če ste v njej molili vas poleg potovanja čakajo še skrbi.
DŽEZVA
Partner postaja nestrpen – preidite od besed k dejanjem.
DŽUNGLA
Vaše sanje so nabrž povezane s težavami ki se vam zdijo nerešljive.Če ste skozi džunglo napredovali zelo težko najbrž potrebujete pomoč, morda kak nasvet prijateljev ali sodelavcev…