Sanjski simboli V


VARANJE
Sanje lahko nakazujejo tvoja potlačena seksualna hrepenenja in želje, lahko pa tudi samoprevaro tvoje podzavesti. Morda si se znašel/a v situaciji, ki lahko škoduje ali je morda celo nelegalna. Morda si postavil na kocko svoja prepričanja, integriteto in/ali izgubljaš energijo in čas za brezplodna prizadevanja. Alternativno lahko sanje o varanju nakazujejo tudi intenziteto tvojih seksualnih strasti; raziskuješ področja svoje seksualnosti. V tem primeru lahko sanje služijo celo kot potrditev in pomoč pri uresničevanju. Varanje tik pred poroko- Sanje o erotičnih izkušnjah z drugimi partnerji pred poroko niso redke. Precej verjetno takšne sanje odražajo obetajočo se novost na področju tvojih seksualnih hrepenenj. Lahko pa tudi nakazujejo na nelagodje ob spremembi lastne identitete. Sanje v katerih te partner vara- Sanje v katerih te je prevaral partner, kažejo na tvojo nesigurnost in strah pred zapuščenostjo. Počutiš se, da te partner ne ceni dovolj in da vajin odnos zanj preveč samoumeven. V odnosu ti primanjkuje ti pozornosti in naklonjenosti. Sanje lahko nakazujejo tudi tvoj strah, da ne zadostuješ pričakovanjem drugih oz. da te je strah, da tvoj partner ni povsem iskren in povsem predan v vajinem odnosu. Sanje o tem, da je nekdo prevaral prijatelja: Te sanje nakazujejo, da ti v podzavesti prijateljev partner ni všeč in da si prepričanja, da si prijatelj zasluži nekoga boljšega.
VALČEK
Če sanjate da plešet valček boste naleteli na službo vašega življenja v kateri se boste prijetno počutili. Če vidite da valček plešejo črnci bodo vaše skrbi popolnoma nepomembne. Če vidite da vaš partner pleše valček bodo mnogi vaše obnašanje imeli za nedostojanstveno.
VARUŠKA
Pričakujte nesrečo v hiši.
VEČER
Če sanjate večer pomeni da želja o kateri ste potihoma upali ne bo uslišana in v zvezi s to željo boste storili tudi napačen korak. Če sanjate, da se z vašo/im drago/im sprehajata v večeru običajno nakazujejo sanje bolezen ali celo smrt enega od vaju.
VEČERJA
Če večerjate sami razmislite o vaših življenskih smernicah. Večerja v dvoje z partnerjem pomeni prepir, razen če je večerja v sklopu ljubezenskih užitkov. Veliko gostov na večerji pomeni veliko prijetnosti.
VEDEŽEVALKA
Nemirni časi so pred vami če ste v sanjah bili pri vedeževalki.
VEDDRO
Če sanjate polno vedro mleka se kaže združitev podjetja s konkurenco. Prazno vedro prinaša lakoto in slabo letino. Če vedro prevažate se boste zaposlili.
VEJA
Sanje o zlomljeni veji sporočajo da se bo prijateljstvo razdrlo. Cvetoča veja razlaga o prijateljih ki so vam vedno pripravljeni pomagati. Suha veja prinaša nesrečo. Ozelenela veja – sreča. Žaganje veje pa razlaga o vaši nepremišljenosti.
VELIKAN
Velikan v vaših sanjah vas opozarja na skritega sovražnika. Če tak velikan leži boste dosegli uspeh za katerega ste trdo delali.
VERIGA
Pomen sanj o verigi – osamljeni ste in potrti, vse skupaj pa dobro skrivate pred okolico. Sanje o zlati verižici – poroka v sorodstvu. Jeklena veriga razlaga o dobrem zdravju in dolgem življenju. Kovanje verige – sanje razlagajo o obilici sreče in veselja. Sanje o tem da verigo nosite – svojih obveznosti ne boste opravili pravočasno. Rešiti se iz verig v sanjah pa pomeni da boste našli izhod iz zelo neprijetne situacije. Sanje o strgani verigi – izvlekli se boste iz revščine.
VLAK
Pomen sanj o premikanju vagonov – kmalu boste imeli razlog za potovanje. Razlaga sanj o tem, da ste na vlaku, ki se enakomerno premika, a ni nikjer tračnic – zelo zaskrbljeni boste zaradi neke zadeve, ki pa se bo izkazala za vir dobička. Sanje o tovornem vlaku so znamenje sprememb, ki bodo ugodno vplivale na vaše napredovanje.
VODNJAK
Poln vodnjak – zadovoljni boste po uspešno opravljeni nalogi. Prazen vodnjak – razočaranje zaradi neizpolnjene želje.
VOHATI
Sanje v katerih ste nekaj vohali prinašajo zlo…
VOLITVE
V vašem življenju bo prišlo do korenitih sprememb če so volitve “okupirale” vaše sanje.
VONJ
Sanje o prijetnem vonju napovedujejo da boste šli na presenetljiv obisk. Neprijeten vonj pa obeta slabe novice. Sanje o izrazito močnem vonju pa napovedujejo težave in neprijetne dogodke.
VOTLINA
Sanje o votlini vas opozarjajo – ostali boste brez prijateljev in denarja. Pomen sanj o vstopanju v neko votlino – imeli boste obilico težav, a boste v vaših namenih uspešni.
VOZEL
Sanje o vozlu – težave. Zavezovanje vozla – imeli boste težave. Odvezovanje – uspeli boste zaradi vaše vztrajnosti, pa tudi zaradi pomoči vašega prijatelja. Prerezati vozel – dobili boste novo, boljše delovno mesto. Popolna blamaža pri nekem poslu pa vas čaka če v sanjah ne zmorete odvozlati vozla.
VPLIV
So vaše sanje govorile da ste zelo vplivni? Pravilno razmišljate o prihodnosti.
VPREGA
Sanje o vpregi sporočajo da vas pričakuje dober posel. Vprega brez konj v sanjah – opustite planiran posel. Vprega z dobrimi konji v sanjah pa razlaga o bogastvu.
VREČKA
Papirnata vrečka v sanjah razlaga o praznih obljubah, ki jih dobivate. Prazna vrečka obljublja denarni dobitek. sanje o polni vreči pa vas opozarjajo pred lažnivimi prijatelji.
VRENJE
Sanje v katerih je nekaj vrelo vam obetajo velik uspeh v vseh zadevah ki se jih lotevate.
VROČICA
Imeti vročico v sanjah – vaše želje so nerealne.Groznicu imati – imat ćeš prevelike želje.
VRT
Urejen vrt predstavlja napredovanje v žiljenju. Zapuščen, zanemarjen vrt pa pomeni bolezen.
VZDEVEK
Sanje v katerih vas je nekdo klical po vzdevku vam razkrijejo, da vaši sumi v prijatelje niso osnovani.
VZGLAVNIK
Dolga in težka bolezen vas čaka. Sanje v katerih ste polnili vzglavnik s perjem pa obetajo žalost in jok.
VZGOJITELJ
Sanje o tem da ste vzgojitelj – zašli boste v resne težave.
VZVOD
Vzvod je napoved, da boste sedanje težave rešili s pomočjo prijateljev. Pomen sanj o prelomljenem vzvodu – neuspešni boste. Razlaga sanj o uporabljanju vzvoda – nekomu v težavah boste priskočili na pomoč.
VŽIGALICE
Če sanjate vžigalice vam v življenju ničesar ne primanjkuje, vendar se situacija kaj kmalu lahko spremeni. Prižgati vžigalice pomeni, da boste slišali nepričakovano novico.
VŽIGALNA VRVICA
Imate neiskrene prijatelje.