Sanjski simboli S


SAJE
Ko boste s sebe odstranili neosnovane sume lahko pričakujete napredek v službi. Če sanjate o tem da ste sajasti vi – boste doživeli čast in slavo. Denar bo pritekal obilno in z lahkoto.
SAMSKI MOŠKI
So sanje govorile o tem da ste samski moški? Ubadali se boste z dolgčasom. Ostarel samski moški, ki vstopi v vaše sanje razlaga pa o nekem ugodnem dogajanju v zvezi z domom. Če o samskem moškem sanja poročena ženska – sanje najbrž razkrivajo kako skrito željo, morda tudi neuresničena hrepenenja. Neporočena ženska ki sanja o samskem moškem – razlaga sanj je povezana z željo po resnejši zvezi, morda tudi po ljubezenski avanturi.
SANJARJENJE
Če ste se v svetu sanj zatekali v brezplodno sanjarjenje je to znak za uspešnost v vaših načrtih, a bo pri tem mnogo ovir.
SEKANJE
Dolg in neprijeten prepir z okolico se bo končal.
SEKIRA
V življenjski nevarnosti ste!
SENCA
Ležati v vročini v senci so na prvi pogled prijetne sanje. Razlaga pa je drugačna – pazite se bolezni, bodite pozorni na spremembe v počutju.
SHUJŠATI
V službi boste imeli težave.
SIVKA
Če ste sanjali o sivki se vam obetajo hude skrbi.
SKOBEC
Pomen sanj o skobcu – bodite pazljivi pri kontaktu z neznanimi ljudmi.
SKRIVNOST
Če so bile sanje polne skrivnosti boste zašli v težave, ki si jih boste povzročili sami.
SKUŠNJAVA
Pazite se nepremišljenih izjav ali besed če se je v sanje prikradla kakršnakoli skušnjava.
SLOVNICA
ki se je učite v sanjah razlaga o sreči v družini – doseženi z obilico dela in odrekanja.
SMODNIK
predstavlja neposredno nevarnost zaradi meprevidnosti pri vašem početju. Eksplozija smodnika vas bo rešila nekaterih skrbi. Če smodnik zagori se pripravlja nesreča.
SMODNIŠNICA
Posel s katerim ste pričeli je zelo nevaren.
SMRČANJE
Če ste imeli sanje v katerih ste smrčali bodite previdni – lahko se vam pripeti nesreča. Pozor: govor je o smrčanju v sanjah, ne o dejanskem smrčanju!
SOD
Če nosite sod/ove boste dobili obiske. V primeru da sod kotalite boste dobili dobro službo. Prazen sod pomeni prepir v družini. Poln sod pomeni napredovanje v službi. Sod brez dna pa pomeni da je ves vaš trud zaman.
SONČEV MRK
Sončev mrk, ki je vstopil v vaše sanje razlaga o krajši, lažji bolezni.
SOTESKA
Sanje o soteski pomenijo da vaša nepremišljenost lahko povzroči škodo vam in vašim bližnjim. Pomen sanj o soteski ki se podira – vaš poslovni načrt bo naletel na visoke ovire.
SOVRAŠTVO
Če ste v sanjah koga sovražili boste v prihajajočem obdobju zares zasuti z opravki in dolžnostmi.
SOVRAŽNIK
Sanje o tem da vidite sovražnika – kmalu se bo pojavil problem tam, kjer ga najmanj pričakujete. Razlaga sanj o pogovoru s sovražnikom – izognili se boste hudim neprijetnostim. Pomen sanj o poljubljanju s sovražnikom – pobotali se boste z osebo, s katero ste od nedavnega sprti. Sanje o premagovanju sovražnika – srečen konec vseh težav in problemov. Biti premagan od sovražnika – sanje razkrivajo, da boste imeli hudo poslovno izgubo.
SPAKA
Spaka ki vstopi v vaše sanje razlaga o tem, da zares nimate sreče. Razlaga sanj v katerih spako ubijete – denarna izguba. Morda pa ste spaka v sanjah postali vi? Kmalu boste obogateli.
SPALNA SRAJCA
Videti spalno srajco – sanje govorijo o erotičnih željah. Oblačiti spalno srajco – pomen takih sanj je v poslovnem neuspehu. Spalno srajco slačiti – razlaga sanj je v uspehu pri poslih, a bo potrebno veliko odrekanja. Strgana spalna srajca – sanje vas opozarjajo pred skritimi sovražniki, saj na nek način poskušajo okrniti vaš ugled in dobro ime.
SPLAV, ABORTUS
Razlaga sanj o abortusu – brez razloga vas je strah.
SPLETKE
Preverite početje vaših prijateljev v zadnjem času in razmislite o tem, saj vam sanje razlagajo da vas morda obrekujejo za hrbtom.
SPODNJE KRILO
Pisano spodnje krilo – naleteli boste na obilico težav. Razlaga sanj o belem spodnjem krilu – prihajajo trenutki užitkov in zadovoljstva. Strgano sp.krilo – sanje vas opozarjajo, da čimprej končajte začeto delo.
SPODNJE PERILO
Niste prepričani v zvestobo svojega partnerja. Perilo lahko
razlaga o neki izgubi. Umazano perilo napoveduje bolezen. Strgano perilo – prepir in pretep. Pisano perilo – s prevaro boste dosegli svoj cilj. Najti spodnje perilo – obetajo se vam nepričakovani stroški. Izgubiti perilo – oškodovani boste.
 SPRAVA
Sanje o tem, da ste se z nekom spravili, pomirili napovedujejo nepričakovan dogodek, ki vas bo razburil in razveselil.
SRAJCA
Srajca ki jo vidite v sanjah vam razkriva da vas nekdo obrekuje. Čista srajca obeta izpolnitev želja, umazana pa je napoved bolezni. Strgana srajca v sanjah govori o tem, da imate mnogo neizponjenih želja. Sanje o srajci brez rokavov vas svarijo pred krajo. Če ste v sanjah srajco oblačili ali slačili se boste rešili vseh trenutnih skrbi. Pranje srajce v sanjah napoveduje neke opravke na sodišču. Sanje v katerih srajco šivate pa vam obetajo srečo v ljubezni.
SRAMOTITEV
Pomen sanj o tem, da vas nekdo sramoti – vaši skrivni upi se ne bodo uresničili.
STAREJŠA ŽENSKA
Srečanje v sanjah s starejšo žensko pomeni žalost in jezo.
STAVA
Ste stavo v sanjah dobili? Tudi v budnem življenju lahko pričakujete nek priliv denarja. Sanje o izgubljeni stavi – preveč ste upali v neko zadevo/osebo. Razočarala vas bo.
STAVNICA
Pomen sanj o stavnici – pazite se nepremišljenih odločitev.
STEKLENICA
Polna predstavlja veselje, srečo in napredek. Prazna predstavlja težave in neprijetnosti. Razbita steklenica pomeni da boste sprejeli neke usodne odločitve. Če praznite ali polnite steklenico s tekočino lahko pričakujete spremembe v družini.
STISKA
Sanje v katerih ste se znašli v stiski napovedujejo neko lažjo bolezen.
STOLP
Stolp v sanjah simbolizira uspeh in izboljšanje vašega statusa v službi. Sanje o tem da ste na vrhu stolpa – preveč ste samozavestni! Če ste bili v sanjah ob vznožju kakega stolpa ste pa ravno nasprotno – premalo samozavestni. Pomen sanj o padanju s stolpa – vaši načrti niso rabno lahko izvedljivi.
STORŽ
Kmalu se vam bo nasmehnila nepričakovana sreča – sklenili boste zakonsko zvezo iz ljubezni z bogato osebo.
STOTNIK
Razlaga sanj o stotniku – kmalu boste prevzeli veliko odgovornost.
STREHA
Ste bili v sanjah pod neko streho? Znašli se boste pred veliko skušnjavo! Lesena streha v sanjah pomeni da boste nad nekim prijateljem razočarani. Goreča streha – sanje sporočajo da vas čaka poslovni uspeh. Razlaga sanj o pticah na strehi – kmalu vas čaka neka pot. Pomen sanj o prekrivanju strehe s slamo – kamlu se boste poročili. Sodelovanje pri delanju strehe v sanjah pomeni da je pred vami daljše veselo obdobje. Podiranje strehe – pomen takih sanj je v obilici sreče pri aktualnem početju. Ste v sanjah padli s strehe? Obetajo se slabe novice. Če s strehe padajo strešniki pa sanje sporočajo o hudh težavah, ki vas čakajo na poti do uspeha.
STREL
Sanje v katerih ste slišali strel napovedujejo prijetne dogodke.
STRELA
Ste v sanjah videli strelo? Vaši načrti bodo uspeli in sicer v škodo vaših nasprotnikov. Sanje o tem, da ste videli kako je strela nekam udarila – znašli se boste v ujetništvu. Če strela kak objekt v sanjah zažge – vaša predrznost in domišljavost vas bo tokrat privedla do uspeha. Kup strel ki švigajo čez nebo in nikakor ne minejo – huda bolezen in ločitev od ljubih oseb se napovedujeta. Dotakniti se strele – nepričakovano velik denarni dobitek. Skrivati se pred strelami – sanje napovedujejo revščino.
STRGANOST
Pomen sanj v katerih ste bili strgani – osramotili se boste. Ste videli koga strganega? Pretrpeli boste neko izgubo.
STROČNICE
Če ste sanjali o stročnicah je to napoved dobrega zdravja.
STRUP
Sanje o strupu velikokrat pomenijo neko obrekovanje. Če je kdo zastrupil vas – nekdo vam krade. Ste morda v sanjah videli zastrupljeno osebo? Dobro razmislite preden se boste odločili. Zastrupiti človeka – poslovni partner vas bo opeharil in osramotil. Zastrupljena žival – pomen takih sanj je v potrebni previdnosti pred prijateljem. Razlaga sanj o strupenih rastlinah – pazite se lažnih prijateljev.
SUHOST, MRŠAVOST
Ste bili v sanjah zelo suhi? Sprijateljili se boste z zelo slabo osebo. Ste težo izgubili zelo na hitro? Sanje razlagajo o težavah v službi. Če pa so se s tako težavo ubadali drugi – uspešni boste, tudi finančno boste napredovali, a na tuj račun.
SVETILKA
Pazite se prikritih sovražnikov. Prižiganje svetilke – veselje. Opazovati mnogo prižganih luči – sreča. Ugasnjena svetilka – neprijeten odgovor na neko vprašanje vas čaka. Prižgana svetilka – hiter porod, brez zapletov.
SVETIŠČE
Svetišče v vaših sanjah razlaga o spremebah v življenju ki jim boste(ali ste jim bili) priča.
SVINČNIK
Nekdo misli na vas. Rdeč svinčnik – sanje govorijo o denarnih izdatkih. Sanje o pisanju s svinčnikom – zaljubili se boste.
SVINEC
Ste sanjali »svinčene« sanje? Zboleli boste! Vlivanje svinca pa pomeni, da imate dobre prijatelje. Skrbi jih za vas.
SVINJA
Sanje v katerih vidite svinjo – nekdo vam laže. Svinja z majhnimi prašički – lahko pričakujete veliko nagrado ali kak dobitek pri igrah na srečo.