Kozorog

najvecji horoskop 2018

KOZOROG

Letni horoskop 2023

Kozorogom v letu 2023 svetujemo, da čim več časa preživijo z družino in najbližjimi čeprav jih bo vleklo k delu in uresničevanju svojih poslovnih načrtov. Na koncu dneva se vedno vprašajte kaj vam največ pomeni v življenju in temu posvečajte v tem letu največ pozornosti.

Čeprav ste kot kozorog verjetno praktične narave verjamete, da se bo prihodnost v veliki meri zgodila kot se bo, kljub temu ne smete vsega prepuščati naključju. S svojimi inteligentnimi idejami boste privlačili ogromno inteligentnih ljudi in s tem osebno življenje dajali na stran. Veliko željo boste imeli po udejstvovanju v poslovnem svetu. Kot že rečeno pazite, da ne zanemarite svojih bližnjih.

Ljubezen kozorog 2023

Če ste v razmerju vam predlagamo, da stvari pustite kot so in kljub trenutkom nejevolje vztrajate in se trudite za osebo, kateri ogromno pomenite. Poskusite priznati svoje napake in se odkrito pogovoriti o svojih pričakovanjih in željah. Noben problem ni nerešljiv, sploh, če uporabite pravi način komunikacije. Sprejmite dejstvo, da imate malo energije za prepire zato rešite spore po mirni poti in veseli tako vi kot ostali. To leto ne bo najbolj ugodno za naraščaj.

Če pa niste v razmerju lahko počasi začnete delati na tem. Verjetno to leto ne bo prineslo ogromnih sprememb na tem področju vendar s tem si pridobivate izkušnje in lahko izpilite svoje odnose do drugih ljudi. S tem hkrati delate tudi na sebi.

Kariera Kozorog 2023

to leto se bo zdelo kot, da je kariera sam center vašega življenja, vendar kot že omenjeno je nekako bolj pomembno za vas, da se prijetno počutite v krogu svojih najbližjih. Ker nočete biti odpuščeni lahko delate tudi na odnosu z nadrejeni, cenili bodo vašo iskrenost. Lahko zaprosite za premestitev na drugo delovno mesto le dokazati se morate prej. Ne bojte se pokazati z novo idejo.

Finance Kozorog 2023

Če imate družino boste sigurno varčni že zaradi njih. Če ste samski ali samo v partnerskem razmerju brez otrok, potem denar ne bo vaš najboljši zaveznik. Denar vam bo to leto polzel iz rok in nikakor ga ne boste uspeli privarčevati za kak večji nakup.

Zdravje Kozorog 2023

To leto bo za vas kot vlak v lunaparku. Vzponi bodo in padci. Komaj se boste dobro pozdravili in malo zaživeli, spet vas bo ujela gripa ali prehlad. Ta stanja so predvidena predvsem za konec leta 2023. Pazite nase in glejte na svojo prehrano. Zelo pomembno je, da imate močan imunski sistem.

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije