Škorpijon

najvecji horoskop 2018

ŠKORPIJON

Letni horoskop 2023

Škorpijoni boste v 2023 imeli veliko vzponov in padcev, ampak zapomnite si da za dežjem vedno posije sonce, zato ostanite optimistični. Manj stresa in več relaksacije bo pomenilo več uspeha v življenju.

To leto boste sicer zelo aktivni, tako na zasebnem kot kariernem področju življenja. To ne pomeni, da se zaženete in vse postorite naenkrat. Vzemite si čas, to je način, da ostanete v svoji coni udobja.

Ljudje rojeni v znaku škorpijona imate to leto ogromno možnosti, da si pomagate in ste še bolj uspešni ali pa si zadeve še bolj zakomplicirate. Ste pogumni vendar kljub temu uravnoteženo znamenje. Naredite vse kar lahko, da dosežete svoje rezultate, vendar ne za vsako ceno.

Ste zelo zvesti svojim prijateljem in bližnjim. Včasih ste skrivnostni in ne poveste takoj kaj nameravate vendar je to včasih lahko vaša prednost. Včasih ste lahko malo ljubosumni.

Ljubezen škorpijon 2023

Kar se ljubezni tiče bo to leto umirjeno, če ste vezani. Pravo nasprotje bo, če ste samski. S svojim šarmom boste hitro osvojili srce ljubljene osebe. Mogoče to leto ne bo tako resno, ampak boste le spoznavali sebe in druge. Proti koncu leta se kaže želja po ustalitvi. Pazite na ljubosumje. Osebi pustite dihati kot tudi ona vam. Poslušajte ljudi okoli sebe in tudi vi boste uslišani. Diskutirajte o vsem kar vam pride na pamet, nikoli ne veste kaj utegne zanimati vašega sogovorca o vas.

Kariera škorpijon 2023

Leta 2023 bo vaša kariera ostala kjer je. V tem letu na samem kariernem področju ni videti veliko sprememb, vseeno pa lahko sprememba nastane pri vašem dojemanju. Počutili se boste dokaj udobno v tem kar počnete in ne boste imeli pretiranih želj stvari spremeniti, razen, če želje ne izvirajo že iz preteklosti in si to že dolgo želite. Če je temu tako potem je že čas.

Finance škorpijon 2023

Pri financah tudi ne bo velikih sprememb, sami veste, da z več dela pridete do več denarja. V drugi polovici leta se kaže možnost iznajdljivosti in vlaganja z solidnim donosom.

Zdravje škorpijon 2023

Leta 2023 boste čutili dovolj energije za delo. Vse boste želeli opraviti sami. Res, je včasih bolje da nekaj storimo sami kot, da čakamo druge vendar ni vse vaše delo. Ne trudite se preveč, sploh pa ne kjer ni potrebno. Vadite tudi svoje telo, da boste ostali v dobri kondiciji. Tudi mentalno boste to leto čutili premoč nad ostalimi, zato boste svoje možgančke naprezali do konca. Če se izobražujete boste ovire kot za stavo.

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije