Oven

najvecji horoskop 2018

Oven

Letni horoskop za 2023 pravi, da vas bodo čustva to leto nadzorovala bolj kot običajno. Pri pomembnih odločitvah vseeno uporabite svoj čut in logiko.
Za ovne bo leto 2023 zelo zanimivo. Nove priložnosti bodo prišle in vas napolnile z novo energijo.  Seveda to svojo energijo boste usmerjali v še več novih izkušenj, res pa je, da boste v nekaterih primerih morali biti zelo previdni, da jo boste odnesli brez poškodb pa naj bodo fizične ali čustvene.

Verjetno niste čisto prepričani kaj storiti v tem letu.
Ovni ste nebesno znamenje, ki je polno družabnosti in radovednosti. Radi poskusiti nove stvari in spoznati nove ljudi. Ste  močne volje, človek, ki si ne pusti, da ga nekdo vodi navzdol. Vendar pa se včasih to lahko zdi  trmasto. Na splošno ljudje, ki ste rojeni v znaku ovna, imate več dobrih kot slabih lastnosti in v tem letu vam bo to prišlo še kako prav.

Ljubezenski horoskop oven 2023

Leto 2023 je leto ljubezni za ovne!  Če že imate partnerja potem se bo vaš odnos še poglobil in okrepil! Seveda, boste bolj čustveni kot po navadi, zato se boste partnerju še bolj odprli. V spolnosti vas čakajo nove izkušnje.

Ker se boste tako moški ovni in ženske ovnice bolj pogovarjali, to pomeni več možnosti za srečo in užitek! V partnerstvu boste spolno življenje tako začinili, da bo super obema. Če trenutno nimate simpatije jo boste to leto našli in tudi osvojili. Pojdite ven, pojdite v nove kraje, poskusite nove stvari! To leto je dobro in izjemno ugodno za zanositev.

Pojdite na več različnih mest, tako si povečate možnost, da spoznate nekoga s katerim boste našli skupni jezik. Seveda pa zaupajte svojim občutkom, ker vam bodo to leto služili bolje kot kadarkoli. Če vam nekaj govori, da nekaj morate narediti, ne oklevajte in to naredite, splačalo se vam bo. Če ste v vezi in ste naklonjeni poroki, je to leto pravi čas. Tudi prijateljstva in nova poznanstva bodo to leto kar letela v vaše življenje.

Oven kariera 2023

Dragi oven oz. ovnica, če vam vaše delo ne odgovarja, potem dajte sebe v ospredje. Vprašajte se kaj si želite, kaj je tisto kar sovražite. Letos se bo našlo boljše delo za vas, le usodo morate vzeti v svoje roke in storiti nekaj v to smer. Ne bodite leni! Uporabite svojo bistroumnost!

Finance oven

Preden delate večje spremembe v svojem življenju bodite pozorni na vaše finance. To leto vam dobro kaže tudi na tem področju vendar vseeno to področje zahteva veliko pozornosti. Kažejo se nevarnosti za napačne naložbe. Pred vsako investicijo 2x premislite.

Zdravje oven

Ker bo ogromno priložnosti in sprememb v tem letu ne pozabite na počitek. Čeprav se vam bo zdelo, da ste vsemogočni in lahko postorite vse, si vzemite le toliko naenkrat kot zmorete. Seveda pa ne pozabite na raztezanje in vaje za moč.

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije