Ribi

najvecji horoskop 2018

RIBI

LETNI HOROSKOP 2023

To leto bo zelo zabavno za vas ribice. Paziti morate le da se zabavate, ko si le to lahko privoščite, pa ne mislimo finančno, ker finance ne bodo noben problem to leto. Ne smete pozabiti tudi na bližnje, ki morda niso tako zabavni in vam ni toliko do preživljanja časa z njimi, vendar vas imajo radi in vam radi pomagajo, zato je prav, da jim vračate tudi s pozornostjo.

Če ste tipična ribica boste imeli, kot vedno tudi tokrat bujno domišljijo. Vse se bo vrtelo okoli druženja, zabavanja, spoznavanja novih ljudi.

Tisti, ki bodo od vas hoteli veliko mero resnosti, vam le zavidajo. Sami veste, da ste sposobni resnosti, ko je le to pomembno. Leto 2023 bo za vas zelo lepo in prav je tako.

Ljubezen RIBI 2023

Kar se ljubezni tiče to leto je velika verjetnost, da se zbudi vaša stara ljubezen ali pa se dolgotrajno prijateljstvo spremeni v nekaj več. Malo zadržano bo z vaše strani in strani nasprotnega pola. Od vas bo odvisno koliko časa se boste igrali igrice. Na koncu bosta oba položila karte in se predala drug drugemu.

Če pa ste že v vezi potem bo vaša veza trdna kolikor boste sami dopustili in se za njo trudili. Kar boste dajali to boste dobivali nazaj.

Kariera RIBI 2023

To leto se vidi velika povezava na vašem delovnem mestu. S sodelavci se boste zelo razumeli, timsko delo in izmenjava idej bo na vrhuncu. Pokazali boste, da vam je še kako mar za skupno dobro. Zato bodo tudi vaši sodelavci in nadrejeni nagradili vaše delo.

Finance RIBI 2023

Same finance bodo zelo dobre. Lahko si obetate dodatne prilive, mogoče v obliki nagrad ali donacij. Problem je lahko, če ne boste znali denarja zadržati. Sploh zna nastati problem, če ga boste preveč neracionalno trošili za zabave.

Zdravje RIBI 2023

To leto bo zelo dinamično, in zato znajo nastopiti bolečine v sklepih. Sicer ni videti nekih velikih težav. Ne obremenjujte se, če se naredi kakšen izpuščaj, verjetno bo šlo le za zamašeno lojnico.

 

 

 

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije