Povej mi pozicijo tvoje postelje, jaz pa ti povem kakšno je tvoje zdravje

SPANJE

Pozicija postelje lahko vpliva na vašo energijo skozi celi dan. Kako to, da nekateri sodelavci uspejo v službo priti nasmejani in kmalu po svojem prihodu govorijo o svojem delu pozno v noč, na obrazu pa se jim utrujenost ne pozna. Ne podpiramo dela pozno v noč, včasih pa se zgodi da delo do naslednjega jutra ne more počakati.  Tisti, ki vas zbuja otroški jok cenite zdrav spanec in veste kašen vpliv ima na energije skozi cel dan. Poleg utrujenosti slaba pozicija postelje vpliva na glavobole, nemirno bitje srca itd.

Kaj se dogaja ko spimo

Med spanjem smo lahko podvrženi določenimi zemeljskim sevanjem vodnih tokov, hartmanove ali curryeve mreže sevanj, kajti Zemeljsko geomagnetno polje je kombinacija več magnetnih polj. Patogena cena oz. bolezenske cone so tam, kjer se mesta prekrižajo. Taka področja vplivajo na imunski sistem in celjenje telesa. Nemški zdravnik Ernest Hartmann celo trdi ,da je rak bolezen povezana z lokacijo bivališča. Tudi znani zeliščar v knjigi Zdravljenje raka in levkemije navaja, da se učinkovitost protirakavih kur izniči, če človek spi na območju škodljivih sevanj.

Je vsak stik z zemeljskim sevanjem škodljiv?

Ne, škodljive so le tiste cone na katerih se zadržujemo dlje časa – nad 4.ure. Prvi simptomi dolgotrajni izpostavljenosti so nočno prebujanje ob isti uri (med 1-3 uro zjutraj), jutranji glavobol, pomanjkanje energije, pogoste bolečine v sklepih, hrbtenici, jutranja okrnelost in depreije..

Katera pozicija postelje je prava?

Najboljša pozicija je pozicija glave sever-jug. Za dober in krepčilen spanec brez elektrosmoga odstranite iz spalnice vse električne aparate in pravilno namestite nočne svetilke. Računalnik in televizija s stališča elektrosmoga nista problematična, če sta popolnoma izključena.