Tehtnica

najvecji horoskop 2018

TEHTNICA

Letni horoskop 2023

Tehtnicam bo to leto teklo zelo hitro, ampak to ne pomeni, da boste zamudili kasno priložnost. Počutili se boste vsemogoče in to izkoristite v svoj prid. Imeli boste več energije kot sicer. Poskusite svoje življenje v tem letu obdržati v ravnovesju. Največ veselja boste v tem letu občutili v bližini svojih bližnjih, prijateljih, družini, partnerju, hišnemu ljubljenčku. Pred vami je odlično leto, lahko bi primerjali s partijo kart, imate zelo dobre karte le še odigrati je potrebno kot se spodobi.

Življenje nam postreže z dobrimi in slabimi trenutki in zato je včasih težko načrtovati prihodnost brez težav. V tem letu  vam bo mogoče edino načrtovati malo težje.

Najbolj izstopate po tem, da najbolje ločite kaj je prav in kaj ne. Ste zelo resnicoljubi, karizmatični, radi poprimete za delo kot tudi radi uživate in se sprostite.

Ljubezen tehtnica 2023

Za to leto so predvideni novi začetki. Če ste samski boste zagotovo našli novo ljubezen. Vaša samozavest bo v ospredju. Če ste slučajno pred kratkim končali vezo, potem je trenutek, da greste naprej. Ne morete najti nekoga novega, če ste z eno nogo še zmeraj v preteklosti.

Če ste že v razmerju, boste v tem letu dobili čisto nov pogled na vaju. Počutili se boste prenovljene in imeli boste veliko željo po novih izkušnjah v obstoječi zvezi. Ne dvomite v svojega partnerja, ker mu pomenite vse.

Kariera tehtnica 2023

To leto boste doživeli na kariernem področju pravo eksplozijo. Vaše delo bo vaša zabava in uspešni boste. Velika možnost napredovanja je pred vami. Če se šolate boste nadvse uspešni. Sicer pa je velika možnost za dodatno izobraževanje na delovnem mestu.

Finance tehtnica 2023

Poskusite biti  v ravnovesju kar se tiče financ to leto. Ne bodite preveč zapravljivi in ne varčujte preveč. Čeprav je pomembno, da si v življenju privoščite tudi užite, je prav tako pomembno dati hrano na mizo in imeti nekaj denarja. Ne zapravite preveč denarja za stvari, katerih ne potrebujete tako nujno.

Horoskop za Vegilandijo pripravila: Astologinja Sandra

prepovedana nadaljna uporaba brez predhodnega dovoljenja Vegilandije

[wp-review]