Znaki, ki vas opozarjajo, da je duša umrlega blizu

perje

Skoraj vsi smo izgubili nekoga od bližnjih in nikomur ne bo izkušnja smrti odvzeta. Pogosto se zgodi, da se od umrlega ne uspemo dobro posloviti, morda za to nismo imeli priložnosti ali pa so nas ločevale zamere. Duša, ki zapusti telo je polna nesebične ljubezni, ki vam pogosto želi pomagati pri žalovanju. Pomoč se lahko prikazuje z različnimi zemeljskimi znamenji. Ste se tekom žalovanja srečali s katerim izmed teh znakov? Znamenja razumite kot opozorilo in potrditev, da je duša blizu, nikakor pa naj vas ne prestrašijo. 

Perje

Ste po smrti bližnjega našli perje na nenavadnih mestih kot je npr. v kopalnici brez oken, avtomobilu v garaži, postelji? Neumrljiva duša ali angel vam daje popolnoma očitne znake, ki bodo pritegnili vašo pozornost. Perje opozarja, da je vaš angel blizu. Lahko je različnih oblik, velikost in barv. Najpogosteje so mali in puhasti.

Če ga boste našli, ga skrbno shranite. To je vaša vez z umrlim, dokler ne pride čas, da se duši ponovno srečata.

Metulj

Z metulji se lahko srečate skoraj kjerkoli v naravi. Običajno srečanje še ne predstavlja znaka. Metulj simbolizira čas sprememb in tolažbo. Lahko zaide v vaš dom in z vami preživi nekaj časa ali pa ga boste srečali na zelo nenavadnih krajih. Metulj simbolizira dušo v poslavljanju. Pustite mu da odleti, tako bo vaša duša in duša pokojnika našla svoj mir.

Oblaki

Duša umrlega se od nas poslavlja tudi prek vetrov in različnih obliko oblakov. Če vas bodo določene oblike oblakov nenadoma pretegnile, je to znak, da je duša pokojnika blizu in misli na vas.

Sanje

V sanjah smo dovzetni za druge dimenzije razumevanja. Skozi sanje vam duša lahko pošilja sporočila, vas opozarja ali se od vas poslavlja. Sanje naj vas nikar ne prestrašijo, razumete jih kot sporočilo “od zgoraj”.

Iskrice

Angeli se lahko prikazujejo kot bleščeče iskrice v zraku ali barvne, prozorne krogle, ki potujejo skozi prostor. To vam da vedeti, da je oseba še vedno blizu in pazi na vas. Blizu je takrat, ko  vi to želite in mislite na njo. Ne bo vas zasledovala, pomoč in bdenje nad vami poteka na drugem nivoju.

Dotik

Nenadno zmrazenje, kljub temu da vam je toplo, vas lahko nenadoma spreleti mraz. Samo energetsko močne duše umrlih uspejo stopiti v stik s pokojnikom preko dotika. Ob misli na pokojnika nekateri začutijo dotik, kot bi jih nekaj oplazilo. To je opozorilo, da neumrljiva duša pazi na vas.

Elektrika

Ugašanje in prižiganje luči, izklop električne napeljave ali nenavadni znaki na vašem telefonu so znak, da je duša blizu.