6 dejanj, ki bo v vaše življenje vneslo harmonijo

nebesa

Vzpostavite v svojem življenju harmonijo na vseh področjih, vzpostavite notranji mir in srečo.

  1. Vse kar vas dela nesrečne in vam predstavlja breme na duši napišite na list papirja. Vzemite nov list papirja in vse kar je napisano na negativni način in vse kar si želite spremeniti na nov list napišite. Na primer: V službi se ne razumem z nadrejenimi, ker…. -> napišite v službi sem srečna in se razumem z nadrejenimi, skupaj se trudimo in se cenimo. Ali pa z mamo sva sprti zaradi….-> napišite z mamo sva se pobotali in se odlično razumeva, pomagam ji pri opravilih, ki jih sama ne zmore ona pa popazi na vnuka. Če povzamemo vedno napišite trenutno neljubo situacijo na način, kot jo vidite trenutno in kako bi želeli, da bi bilo. Star list zažgite novega pa si dajte na dostopno mesto in ga vsak dan preberite.
  2. Stvari ki vas osrečujejo oz. si jih želite in vam pričarajo nasmeh. Te stvari poskusite dobiti v slikah in si naredite svoj album. Prav tako vsak dan preden greste spat poglejte svoj album.
  3. Stvari postavite na svoje mesto. Tako čustva kot tudi materialne stvari. Stare zamere in spomine v mislih postavite v predalček in ga postavite v kot. Recite si kar je bilo je bilo in je z razlogom tako. Oprostite vsem vse. Vsaka zamera se kopiči v vas in vas podzavestno naredi še bolj nesrečne. Kar pa se tiče materialnih stvari, tudi te vežejo nase spomine. Če stvari ne rabite jih podarite, ali če so neuporabne zavrzite.
  4. Vzamite si čas zase. Bodite sami s seboj, meditirajte, pojte, plešite in se nasploh imejte radi.
  5. Pomagajte drugim, tudi če vas ne prosijo in mislite, da jim lahko pomagate, le dajte. Osrečili boste sebe in druge, hkrati pa vedite da se dobrota vedno poplača.
  6. Bodite iskreni do drugih in do sebe, če vam nekaj ni po godu to povejte.
  • Članek mi je všeč
5
Sending
User Review
0 (0 votes)