Afirmacije za nebesna znamenja

najvecji horoskop 2018

Afirmacije so pozitivne misli, ki nas popeljejo v višje stanje zavesti. Izgovarjamo jih lahko glasno, šepetaje ali v mislih. Njihova moč se krepi, čim pogosteje jih ponavljamo.

OVEN

Zamislite si odsev zvezd na površini morja; lepši, kot ste ga videli kdajkoli. Prepuščeni temi in noči ležite iztegnjeni na pesku, bosih nog, ki se jih ritmično dotikajo valovi. Zatopljenega pogleda v nebeški svod in pripravljeni, da iz njega potegnete skrivnosti vesolja, izgovarjajte svojo mantro: »Vsak dan sem boljši/a«.

BIK

Zamislite si veliko osvetljeno jezero, v katerem vidite svoj odsev, na površini pa dvoje nasmejanih oči, ki igrivo strmijo iz površine vode. Vsakič, ko se nasmehnete, se nasmehnejo tudi oči in vsakič, ko se umaknete, izgovarjajte svojo mantro: «Drugi so moje ogledalo«.

DVOJČKA

Zamislite si prekrasen osamljen zaliv; brez mobitela, hrupnih čolnov in oglušujoče glasbe. Samo vi, brisača, knjiga, sonce, morje…. in izgovarjajte svojo mantro:  »Veliko zadovoljstvo je v majhnih stvareh«.

RAK

Zamislite si zabavo z ognjemetom na plaži, tropske vonjave, glasbo s Karibov, obraze vseh narodnosti in sebe, ko plešete na pesku in izgovarjajte svojo mantro: »Moje življenje je lepa avantura«.

LEV

Zamislite si staro družinsko hišo, potopljeno v tišino vaškega okolja in sebe, kako se sproščate z opazovanjem sončnega zahoda skozi veliko okno; med sanjami, barvami in vonjavami, ki vas vračajo v otroštvo, izgovarjajte svojo mantro:
»Energijo črpam iz svojih korenin«.

DEVICA

Zamislite si pisano tržnico, ki valovi od ljudi, polno prijetnih zvokov in vonjav, ter sebe, kako med stojnicami srečujete ljudi in se z njimi pogovarjate, kako se dotikate vsega, kar vidite.  Izgovarjajte svojo mantro:  »Želim komunicirati s celim svetom«.

TEHTNICA

Zamislite si plažo, na kateri se zabavate s prijatelji. Iz peska, kamenčkov in školjk gradite grad in ko je ta končan, na enega od stoplov postavite zastavico s svojim imenom. Izgovarjajte svojo mantro: »S pomočjo drugih gradim svojo močno hišo«.

ŠKORPIJON

Zamislite si gužvo, avtomobile in visoke stavbe, ki vam zastirajo pogled; vi počasi rastete, se vzpenjate proti nebu, razširjenih rok umikate oblake in vse dokler s pogledom ne ujamete ves svet, izgovarjate svojo mantro: »Jaz sem veselje, ki se širi«.

STRELEC

Zamislite si lenobno poletni dan in sebe, kako iztegnjeni ležite na travi. Ne da bi opazili, ste zadremali in se znašli v senci visoke palme na eni od turških plaž. Naenkrat se zbudite, vendar je vaš raj še vedno pred vami. Izgovarjajte svojo mantro: »Svoje sanje lahko uresničim«.

KOZOROG

Zamislite si planinsko pot in bistri potoček v senci gozda. Na drugi strani potočka opazite čudovit cvet, ki bi ga radi povohali. Z lahkoto preskakujete s kamna na kamen in izgovarjate svojo mantro: »V ravnotežju sem z vesoljem«.

VODNAR

Zamislite si sebe v tesnem prostoru in polno ljudi, ki vas vlečejo za roko, dajejo navodila in zahtevajo hitre odgovore. Radi bi se jih osvobodili, tečete od vrat do vrat in jih odpirate; zunaj sije sonce… Izgovarjajte svojo mantro:
»Jaz sem sam svoj gospodar«.

RIBI

Zamislite si otroka, ki v rokah drži svetlo modro žogico. Naenkrat mu pade iz rok, veter jo dviguje visoko med oblake, kdo ve kam in kako visoko v nebo. Ta žogica v zraku ste vi… Izgovarjajte svojo mantro: «Zdaj imam krila za dolgo potovanje«.

  • Članek mi je všeč
5
Sending
User Review
0 (0 votes)