Katera astrološka znamenja se najbolj ujamejo

najvecji horoskop 2018

Nekatere lastnosti posameznih znamenj zodiaka lahko pokažejo, kako se bosta dve osebi znašli v ljubezenski zvezi, zato vam horoskop zlahka razkrije, kdo bi lahko bil vaš idealen partner. Berite naprej in hitro ugotovite, s katerim znamenjem zodiaka boste imeti najsrečnejše ljubezensko življenje.


Oven

Osebe, rojene v znamenju ovna, se ne ustrašijo preprek in izzivov, s katerimi jih sooča življenje. Običajno najprej naredijo, šele kasneje pa razmislijo o svojih dejanjih. Krasi jih odločna, samozavestna in strastna narava, v prav vsaki situaciji pa so oboroženi z obilico poguma. Vedno so v pogonu, željni tekmovanja in redko se dolgo odločajo za nekaj.

Ovni v ljubezenski zvezi potrebujejo vznemirjenje in spontanost, pa tudi partnerja, ki jih bo zasipal z ljubeznijo in pozornostjo. Potrebujejo partnerja, ki ima enako strast do življenja in ki je obenem tudi enako trdoglav.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: lev in strelec.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: tehtnica.

Bik

Osebe, rojene v znamenju bika, so razumne, zanesljive in praktične, obenem pa nerade pustijo stvari nezaključene. Biki so izjemno trdoglavi, vendar pa znajo zelo dobro poslušati druge ljudi. Izrazito so zaščitniški, do ljudi, ki jih imajo radi, pa so včasih celo malce preveč posesivni. Biki so izjemno čutni in romantični, zato v ljubezenskih zvezah ostajajo zvesti.

Potrebujejo partnerja, ki je iskren in ki mu lahko verjamejo, ki bo imel do njih veliko potrpljenja in ki bo cenil njihovo zvesto naravo. Biki ne govorijo veliko, vendar pa imajo veliko srce ter potrebujejo nekoga, ki bo ob njih v dobrem in slabem.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: devica in kozorog.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: škorpijon.

Dvojčka

Osebe, rojene v znamenju dvojčka, so precej nepredvidljive in komplicirane. Pri njih nikoli ne veste, katero stran svoje osebnosti vam bodo pokazali v kateri situaciji. Po eni strani so dvojčki izjemno družabni, karizmatični in prijetni ljudje, po drugi strani pa se znajo izgubiti v svojih mislih, zato včasih delujejo zelo resno in nepriljudno. Vseeno pa imajo veliko srce in se lahko hitro prilagodijo vsaki situaciji.

Potrebujejo partnerja, s katerim bodo lahko imeli odlične pogovore ter ki jih bo stimuliral in jim nudil izzive. Zveza, ki bo dalj časa zanimala dvojčke, mora nenehno prinašati vznemirjenje in strast.

Najboljša splošna kompatibilnost: tehtnica in vodnar.
Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: strelec.

Rak

Osebe, rojene v znamenju raka, lahko delujejo zelo kompleksno in neodločno, vendar pa se pod njihovim čvrstim oklepom skriva čisto svoj svet. Raki so znani po svojih intenzivnih čustvih, obenem pa so verjetno najbolj kreativne osebe na svetu z ogromno domišljije. Polni so ljubezni ter z veseljem poskrbijo za svoje prijatelje in družinske člane.

Zelo so predani, v ljubezenskih zvezah pa iščejo partnerje, ki jih ne bodo izdali in ki bodo z njimi potrpežljivi – raki namreč potrebujejo nekaj časa, da se odprejo. Iščejo nekoga, ki je enako globok in kompleksen kot oni sami, saj se s plitvimi in površnimi ljudmi ne razumejo ravno najbolje.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: škorpijon in ribi.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: kozorog.

Lev

Osebe, rojene v znamenju leva, so rojene za vodje in so zelo rade v središču pozornosti. Imajo veliko srce, so zelo prijetne, vesele, strastne in nič jih ne more zaustaviti pri doseganju njihovih ciljev. Levi so zelo direktni, kar pomeni, da vam nikdar ne bo treba ugibati, kaj razmišljajo, saj vam bodo to direktno povedali.

Želijo si partnerja, ki je enako ambiciozen kot oni, ima dober smisel za humor in optimističen pogled na življenje.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: oven in strelec.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: vodnar.

Devica

Osebe, rojene v znamenju device, so izjemno analitične, praktične in marljive. Stvari analizirajo do najdrobnejših detajlov in imajo zelo metodičen pogled na življenje. Včasih preveč razmišljajo in ponovno analizirajo problem, ki ga skušajo rešiti.

V ljubezenski zvezi so zelo vdane in želijo nekoga, ki jim bo enako zvest. Device se zelo intenzivno posvečajo partnerju, od njega pa želijo, da jim redno pokaže, koliko mu pomenijo. Device sicer redko pokažejo svoja čustva, vendar pa jim ni vseeno za partnerja. Potrebujejo nekoga, ki je razumen in ki ima praktičen pogled na življenje.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: bik in kozorog.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: ribi.

Tehtnica

Tehtnice so izjemno kooperativne, miroljubne in niso rade same. Obožujejo kakovostne pogovore in družbo zanimivih ljudi. Fascinira jih umetnost in vse, kar je lepo. Potrebujejo ravnotežje in simetrijo za dobro počutje v življenju, najbolje pa se počutijo kot del skupine ljudi. Ne prenašajo neenakosti in nepravičnosti, zato bodo branile vse, ki se znajdejo v takšni situaciji.

Potrebujejo partnerja, ki prav tako ljubi mir in harmonijo ter ki ima sproščen pristop do življenja.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: dvojčka in vodnar.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: oven.

Škorpijon

Osebe, rojene v znamenju škorpijona, krasi mirnost in zbranost v vsaki situaciji, obenem pa znajo izjemno dobro varovati skrivnosti. Zaradi tega so odlični prijatelji, saj jim lahko popolnoma zaupate. Vedno so zaviti v tančico skrivnostnosti in redko pokažejo svoja čustva. Iznajdljivi so, strastni in izjemno kreativni.

Krasi jih izjemna senzualnost, v ljubezenski zvezi pa potrebujejo partnerja, ki bo imel potrpljenje, saj škorpijoni pač potrebujejo nekaj časa, da začnejo zaupati nekomu. Želijo si inteligentnega in iskrenega partnerja, ki ne bo imel skrivnosti.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: rak in ribi.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: bik.

Strelec

Strelci potrebujejo svobodo, zato radi preživljajo čas na prostem, slabo pa prenašajo, če jim drugi skušajo ukazovati, kaj bi morali početi. So zelo radovedne in ekstrovertirane osebe. Obožujejo potovanja, saj morajo biti stalno v pogonu v svojem iskanju smisla življenja. Imajo filozofski um, obenem pa se sijajno izražajo.

Strelci so zabavni in duhoviti, v ljubezenski zvezi pa potrebujejo nekoga, ki je prav tako sproščen in topel, obenem pa čustven, izrazen in pripravljen na pustolovščine.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: oven in lev.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: dvojčka.

Kozorog

Osebe, rojene v znamenju kozoroga, so najbolj marljive in najbolj predane med vsemi 12 znamenji zodiaka. So resne, disciplinirane in imajo izrazito delovno etiko, zato so njihove kariere običajno zelo uspešne. Obenem so neodvisne in trdoglave ter ne marajo, da jim drugi ukazujejo. Nagnjene so k temu, da ukazujejo drugim ter jim vsiljujejo svoja mnenja in ideje. A pod strogo zunanjostjo se skriva zvesta in velikodušna narava.

Kozorogi potrebujejo iskrenega in čustvenega partnerja, ki zna umiriti njihovo trdoglavo naravo.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: bik in devica.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: rak.

Vodnar

Vodnarji potrebujejo ogromno mentalne stimulacije, sicer jim hitro postane dolgčas. Zelo so neodvisni in potrebujejo veliko časa, da ga preživijo čisto sami in si tako polnijo baterije. So veliki humanitarci in vedno radi pomagajo drugim. Razmišljajo vnaprej, zato veljajo za vizionarje.

Potrebujejo nekoga, ki jih bo intelektualno spodbujal in s katerim se bodo lahko kakovostno pogovarjali. Nekoga, ki bo spoštoval njihov osebni prostor in njihovo neodvisno naravo, obenem pa bodo sami z veseljem storili enako. Vodnarji najbolj od vsega potrebujejo iskrenega in komunikativnega partnerja z veliko domišljije.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: dvojčka in tehtnica.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: lev.

Ribi

Osebe, rojene v znamenju ribe, so izjemno kreativne in nežne narave. So zelo sočutne in intuitivne, najbolj pa uživajo, ko so same, saj se takrat lahko prepustijo svojim sanjarijam. Čeprav so izrazito introvertirane, ribe rade spoznavajo nove ljudi in so zelo lahko dostopne. So empatične in sočutne ter z veseljem storijo nekaj dobrega za druge, ne da bi pričakovale karkoli v zameno.

V ljubezenski zvezi ribe iščejo globoko čustveno povezanost in bodo storile vse, da bi svojega partnerja zadovoljile v vseh pogledih. Zelo so lojalne in skrbne do svojih partnerjev, pričakujejo pa, da bodo tudi oni enako skrbni do njih.

 • Najboljša splošna kompatibilnost: rak in škorpijon.
 • Najboljša kompatibilnost v ljubezenski zvezi: devica.